Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τζαβέλλας αντί Σπυρόπουλου στην Εθνική!!

Αποκλείστηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού ο Νίκος Σπυρόπουλος από την αποστολή της Εθνικής και στη θέση του κλήθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Τζαβέλλας αντί Σπυρόπουλου στην Εθνική
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα δύο σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν με Λιχτενστάιν και Λεττονία.

Έτσι, ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να καλέσει αντί του αριστερού μπακ του «Δικεφάλου του Βορρά» τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος ανήκει στη Μονακό αλλά ως γνωστόν δεν υπολογίζεται από τους Μονεγάσκους και ψάχνει να βρει ομάδα αφού το «ντιλ» με τον ΠΑΟΚ δεν προχώρησε.

Ο Τζαβέλλας και οι υπόλοιποι διεθνείς θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας (12.00) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει διαδοχικά το Λιχτενστάιν (6/9, εκτός έδρας) και τη Λεττονία στις 10 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει ζωντανή στη «μάχη» πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: