Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τα κάνει όλα και συμφέρει!!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για το ποίημα του Στοχ και τον Σαββίδη που κατάλαβε πλέον τι πλήρωσε, αλλά και για τον Δελφάκη που θα στείλει κόσμο φυλακή! Άλλο ένα ωραίο παιχνίδι, με πολλά γκολ που ικανοποίησε το κοινό που ήταν στο γήπεδο, είδαμε στη Τούμπα.
Βοήθησε και ο Πανιώνιος, ο οποίος ναι μεν δεν έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ του, αλλά η ενδεκάδα του μια χαρά ήταν. Έχει μέταλλο η Πλατεία, μπορεί να βρίσκει λύσεις.
Πρώτα απ΄ όλα, θα ξεκινήσω με τον Δελφάκη. Ο τύπος, δεν έδωσε επιθετικό φάουλ στον Κλάους
στο πρώτο γκολ και μάλλον θορυβήθηκε με αποτέλεσμα να τα κάνει μαντάρα. Σε ένα παιχνίδι που έπαιζαν ομάδες που έχουν άριστες σχέσεις, έβγαλε δέκα κάρτες, έδωσε δύο ανύπαρκτα πέναλτι, δεν έδωσε ένα καθαρό και θυμάμαι πάνω από δέκα φάσεις που χάνει επιπλέον και απέδειξε πως είναι ικανός να στείλει κόσμο στη φυλακή σε κανά ντέρμπι άμα τον βάλουν.
Τελειώνετε με αυτόν, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω με τι κριτήρια ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα. Εκτός κι αν ο Μποροβήλος έχει τόση δύναμη.
Πάμε στα αγωνιστικά. Εμείς ξεκινάμε άσχημα, γιατί οι δύο χαφ του άξονα δεν μπορούν να βρούνε τον ρυθμό που πρέπει και να τροφοδοτήσουν τους δύο ακραίους της ομάδας που με τη μπάλα στα πόδια είναι εύκολο να γίνουν επικίνδυνοι.
Την ίδια στιγμή δεν μπορούμε να πλαγιοκοπήσουμε απ τα αριστερά λόγω  Σκόνδρα χωρίς να φταίει το παιδί, ενώ Σαλπιγγίδης και Κλάους ήταν κλεισμένοι σε χώρους που υπήρχαν πολλοί αντίπαλοι.
Τα πάντα άλλαξαν όταν πέρασε αρχικά η μπάλα στα πόδια του Λούκας και στη συνέχεια του Στοχ. Όταν οι τέσσερις χαφ άρχισαν να βρίσκουν συνοχή. Ο ΠΑΟΚ ξόδεψε 30 λεπτά χωρίς ουσία, ήρθε όμως το γκολ και ηρέμησε. Όπως και με την Ξάνθη, απλά αυτή τη φορά δεν ήταν οι στημένες μπάλες που του έφεραν τα γκολ.
Ο Σαββίδης πλέον κατάλαβε γιατί πλήρωσε τον Στοχ. Ήταν ο πρωταγωνιστής, ήταν το άλφα και το ωμέγα στο δεύτερο ημίχρονο. Πολύ ποιότητα.
Το πρώτο γκολ που βάζει, αρχικά στη μετάδοση που κάνω νομίζω πως είναι τυχερό. Βλέποντας όμως το ριπλέι και τον τρόπο  που βάζει το πόδι του, αντιλαμβάνομαι πως αυτό πάει να κάνει. Και το γκολ είναι ποίημα.
Ασίστ δική του στο τρίτο γκολ, κερδισμένο πέναλτι δικό του από το πουθενά, όμως αυτό που εμένα μου αρέσει πολύ είναι ο τρόπος που έρχεται σε επαφή με την μπάλα και το πώς παίζει σε πρώτο χρόνο. Απίστευτος ποδοσφαιριστής που τα έχει όλα δημιουργικά. Γκολ, ασίστ, κράτημα, ενέργεια απ όλες τις πλευρές, ταχύτητα. Όλα.
Ο ΠΑΟΚ πήρε τρεις βαθμούς, ο Πανιώνιος έκανε την πρώτη του ήττα, η ουσία για εμάς είναι να
μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα αποτελεσματικότητας και στα εκτός έδρας.
Διακοπή τώρα, ηρεμία, πάμε στη Βέροια που δε θυμάμαι νίκη τα τελευταία χρόνια.
ΥΓ. Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές. Ελπίζοντας να μην εμφανιστεί στις διαπραγματεύσεις με Τζαβέλλα ο γνωστός κομήτης που αλλάζει τα συμβόλαια και μετά μοιράζει στους ρουφιάνους του ψευδή νούμερα για να καλύψει τον κώλο του. Ο Λούκοβιτς είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας δώσει λύσεις.  Όμως δεν ξέρω αν θα κλείσει αυτός.
ΥΓ. Χρύσανθε, μαζεύτηκαν όλα τα μαθηματικά μυαλά του πλανήτη για να λύσουν τον γρίφο που τους έβαλες ρε φίλε. Και πίστευα πως είσαι από τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν το κομπιουτεράκι. Με απογοήτευσες.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: