Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

«Πάντα υπολογίσιμος ο Άρης»


Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός μίλησε στον Arena 89.4 σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Άρη:
Αρχικά μίλησε για την ευρωπαϊκή εμπειρία με την Αλκμαάρ:
spanos«Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία. Είχαμε να πάμε στο ξενοδοχείο την προηγουμένη μέρα στις  12 το βράδυ και την επόμενη παίζαμε για την πρόκριση. Οπότε καταλαβαίνεται  πόσο δύσκολο ήταν. Έτσι είναι η μπάλα. Χρειάζεται και η τύχη. Είμαστε ικανοποιημένοι που φέραμε βαθμούς για την Ελλάδα και για την ομάδα, αλλά δυστυχώς χρειάζεται και η τύχη που δεν ήταν σύμμαχος μας»
Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη:
«Πάντοτε τα παιχνίδια με τον Άρη είναι δυνατά. Είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Και εμείς δεν έχουμε νίκη στο πρωτάθλημα και θέλουμε να πλησιάσουμε τις πρώτες θέσεις. Το έχω ξαναπεί ότι τα φαβορί αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Έχουμε το μειονέκτημα της κούρασης αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας»
Τέλος για τον κόσμο
«Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Είχαμε και την πρόθεση να δώσουμε εισιτήρια. Η Αστυνομία το απαγόρευσε. Όλοι θέλουμε να γίνονται παιχνίδια με κόσμο και των δύο ομάδων. Εφόσον σε μερικά παιχνίδια οι ΠΑΕ παίρνουν την ευθύνη δεν βλέπω τον λόγο να γίνονται οι απαγορεύσεις. Eίναι παράλογο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: