Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Μια ανάσα από Κλωναρίδη!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βίκτορα Κλωναρίδη από τη Λιλ, ως ελεύθερου τελικά, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Καμία… βιασύνη για τον Φιγκερόα.

Μια ανάσα από Κλωναρίδη
Έτοιμος να κάνει τον Βίκτορα Κλωναρίδη δικό του είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού. Μάλιστα η προσθήκη δεν θα γίνει τελικά με τη μορφή δανεισμού από τη Λιλ, αλλά θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Παράλληλα φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε ό,τι αφορά στη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη από τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Ο 21χρονος άσος, που έχει βελγικό διαβατήριο, πέρασε το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν στη Λιλ με μόλις πέντε εμφανίσεις, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Μουσκρόν έχοντας επτά παρουσίες και δύο γκολ στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτησή του, αλλά δεν… αγχώνεται αφού ο παίκτης ήταν ελεύθερος και μπορεί να τον «κλείσει» και μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, απόψε το βράδυ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: