Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Το δηλώνω υπεύθυνα, το πρωτάθλημα τελείωσε!!

Φοβερός Νίκος Αλέφαντος στο sportdog! Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό; Ποιους κάνει μια χαψιά ο Μήτρογλου; Τι προπονήση πρέπει να κάνει ο Σιόβας; Απολαύστε τον...Ο Ολυμπιακός πέρασε πολύ εύκολο απόγευμα. Δεν βρήκε αντίσταση από το χειρότερο Λεβαδειακό όλων των εποχών που έχω δει! Δεν υπήρχε τίποτα όρθιο στον Λεβαδειακό. Μπήκε ο Μήτρογλου, αυτή η παικτούρα που τον είχε έξω ο Μίτσελ, και τους έκανε 3 γκολ σε 20 λεπτά. Τα πειράματα που κάνει συνεχώς ο Μίτσελ, σε άλλο ματς μπορεί να στοιχίσουν. Δεν είναι δυνατόν να έχεις έξω τον μακράν καλύτερο επιθετικό του Ολυμπιακού. Ανεξάρτητα από ονόματα, Σαβιόλα, μεταγραφές κα τέτοια, ο Μήτρογλου είναι μακράν ο καλύτερος κυνηγός του Ολυμπιακού. Εγώ λέω ό,τι βλέπω.

Ο Ολυμπιακός στο α΄ ημίχρονο χωρίς Μήτρογλου έπαιζε αντίπαλος με μια ομάδα ανύπαρκτη σε όλες τις γραμμές και δυσκολευόταν να κάνει γκολ. Ο Κάμπελ είναι καλός παίκτης και φιλότιμος αλλά δεν σκοράρει. Αυτός θα χρειαστεί σε πιο δύσκολα ματς που θα θέλεις καλή αμυντική συμπεριφορά από όλους. Ο Σαβιόλα φάνηκε μόνο στη φάση του πέναλτι. Μόλις μπήκε ο Μήτρογλου άρχισε η βροχή των γκολ. 4-4-2 έχουμε πει πρέπει να παίζει ο Μίτσελ με αυτό το υλικό. Ο Μήτρογλου τον εξέθεσε τον Μίτσελ.

Δεν είναι μόνο το χατ τρικ, είναι το πώς βάζει το πόδι, πώς πλασάρει, πώς πασάρει, πώς ντριμπλάρει, κάνει προσωπικές ενέργειες, δεν υπάρχει άλλος τέτοιος επιθετικός στον Ολυμπιακό. Θηρίο είναι, και με το κεφάλι σκοράρει και με τα δύο πόδια έχει την ευχέρεια να τα χρησιμοποιεί καλά, και όμως υποφέρει με τον Μίτσελ!

Μεγάλο εργαλείο ήταν πάλι ο Φουστέρ. Έκανε πολλή δουλειά στο γήπεδο, έτρεχε δεξιά και αριστερά, πασάριζε, βοηθούσε παντού. Πιο φιλότιμος και ζωηρός από άλλες φορές ήταν κι ο Βάις όταν μπήκε στο γήπεδο.

Τώρα ο Μαρινάκης πήρε κι άλλο σέντερ φορ, να δούμε αν βγουν καλοί και οι δύο μαύροι χαφ που πήρε διότι έχει ανάγκη ενίσχυσης στα χαφ ο Ολυμπιακός, το είχα πει πολλές φορές. Το πήρε εγωιστικά ο Μαρινάκης και τους έχει ξεφτιλίσει όλους! Το δηλώνω υπεύθυνα, ο Ολυμπιακός το πήρε το πρωτάθλημα από τώρα!

Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ με τόσους παίκτες που πήρε από τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έφυγαν σαν αποτυχημένοι από τον Παναθηναϊκό, να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό με αυτό το υλικό που έχει. Έναν παίκτη μόνο άξιο πήρε ο ΠΑΟΚ, αυτό έχω πει από την πρώτη στιγμή, τον Στοχ.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν με ενοχλήσει σε περίπτωση που δω τον Ολυμπιακό με 5-6 μαύρους στην 11άδα. Διότι χθες ξεκίνησε με 4 και στη συνέχεια θα μπουν στην ομάδα και οι 2 καινούργιοι έγχρωμοι χαφ. Θα είμαι ειλικρινής στην απάντησή μου: Αν είναι καλοί παίκτες, δεν θα με πειράξει! Αν όμως δεν αποδειχτούν καλοί, και είναι η μισή ομάδα έγχρωμοι, θα με ενοχλεί.

Αν οι δύο χαφ που πήρε ο Ολυμπιακός αποδειχτούν καλοί, ο Ολυμπιακός θα έχει ελπίδες να πάει καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με Σάμαρη και Μανιάτη στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορείς να τη βγάλεις.

Είδα τον ΠΑΟΚ πάλι με τον Πανιώνιο, δεν έχει σχέση το υλικό του ΠΑΟΚ με το υλικό του Ολυμπιακού. Αργός είναι ο ΠΑΟΚ, βαριά ομάδα. Και ο Παντέλης του Πανιωνίου, πού πας ρε Παντέλη να παίξεις έτσι στην Τούμπα ανοικτά, πήραν τα μυαλά σας αέρα επειδή βάλατε τρία γκολ στο χειρότερο Παναθηναϊκό όλων των εποχών; Πού πάτε ρε Παντέληδες να παίξετε έτσι!

Οι παίκτες αυτοί που έχει φέρει ο Αναστασίου και ο Νταμπίζας είναι ανύπαρκτοι. Πρέπει να ξυπνήσουν οι Παναθηναϊκοί. Διαβάζω κάτι κουφά του τύπου "δεν έχουν προσωπικότητα". Τι δεν έχουν προσωπικότητα. Καλοί παίκτες δεν είναι! Δεν έχει παίκτες ο Παναθηναϊκός να κάνουν μία μπούκα, να ντριμπλάρουν, να είναι γρήγοροι, να σκοράρουν. Και αυτός ο φορ τους που ήταν η πιο ακριβή τους μεταγραφή, δεν έχει ντρίμπλα, δεν έχει ταχύτητα, 10 φορές καλύτερη μπάλα ξέρει ο Μήτρογλου από αυτόν, οι δε άλλοι είναι τραγικοί, μπορούσαν να το χάσουν κιόλας το ματς με τη Βέροια. Μια χαψιά τους έχει όλους αυτούς ο Μήτρογλου! Σαν κουφέτα τα κολλάει τα γκολ.

Κάτι ακόμα θέλω να πω. Μου άρεσε πολύ ο Σιόβας στη Λιβαδειά. Είναι αργός, όμως είναι σε καλή ηλικία, μπορεί να δουλέψει και να βελτιωθεί, να πάει σε ειδικό γυμναστή να τον βάζει με σπάικ κοντό καρφάκι, όχι με ποδοσφαιρικό παπούτσι για να μην πάθει καμιά θλάση από την ειδική έξτρα προπόνηση. Να βρει έναν καλό γυμναστή να τον δουλέψει σε 20άρια, 30άρια, 40άρια, να κατεβάσει τους χρόνους του, να γίνει πιο εκρηκτικός, γιατί είναι αμαρτία να μην προχωρήσει αυτός με τα προσόντα που έχει.

Ψηλό παιδί, δυνατό παιδί, τεχνική άψογη, την κατεβάζει την μπάλα και προωθείται, αποκτάς έναν παίκτη παραπάνω στα χαφ, επικίνδυνος στις στημένες φάσεις με το καλό κεφάλι που έχει, μικρή-μεγάλη πάσα έχει, αν αυτός ήταν πιο γρήγορος θα άφηνε εποχή! Σε βρίσκει όμως ο Ναπολεόνι στο Καραϊσκάκη και σε αφήνει πίσω συνεχώς. Δεν είναι πάντως ο μπουνταλάς σέντερ μπακ, αν βελτιώσει την έκρηξή του και δουλέψει, μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό και στην Εθνική Ελλάδας για χρόνια.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: