Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Κακά «δείχνει» Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο!!

Την… αύρα του Κακά θα προσπαθήσει να επωφεληθεί η εθνική Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αφού σε όσους συλλόγους αγωνίστηκε ο Βραζιλιάνος σε χρονιά Μουντιάλ, η χώρα κατέκτησε το τρόπαιο!

Ο Κακά «δείχνει» Ιταλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο
Αντί για ρόδι την Πρωτοχρονιά, ίσως θα έπρεπε να σπάμε ένα… μικρό αγαλματάκι του Κακά για γούρι.

Ο 31χρονος μέσος, που αναμένεται να επιστρέψει στη Μίλαν τις επόμενες ώρες, έχει αγωνιστεί σε όλες κι όλες τρεις ομάδες στην επαγγελματική του καριέρα, με τη χώρα του κάθε συλλόγου να πανηγυρίζει τα τρία τρόπαια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθησαν.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος το 2002 στο Μουντιάλ της Ν. Κορέας και της Ιαπωνίας φορούσε τη φανέλα της Σάο Πάουλο και είδε την εθνική της χώρας του -της οποίας αποτελούσε μέλος- να κατακτάει την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση κόντρα στη Γερμανία με 2-0.

Το 2003 πήρε μεταγραφή στη Μίλαν και στο αμέσως επόμενο Μουντιάλ (2006) η Ιταλία σήκωσε το τρόπαιο με αντίπαλο τη Γαλλία στα πέναλτι, ενώ το ίδιο συνέβη και το 2010, όταν είχε ήδη μετεγγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ένα χρόνο νωρίτερα, και η Ισπανία επικράτησε της Ολλανδίας 1-0, με σκόρερ τον Ινιέστα.

Εφόσον επισημοποιηθεί η επιστροφή του στους «ροσονέρι» και με το τρία στα τρία, η «σκουάντρα ατζούρα» μπορεί να ελπίζει στην πέμπτη της κατάκτηση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: