Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τσιώλης: «Δίκαιη και σημαντική νίκη»

Σημαντική για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους χαρακτήρισε τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Απόλλωνα Σμύρνης ο Σάκης Τσιώλης.

Τσιώλης: «Δίκαιη και σημαντική νίκη»
Ανακουφισμένος, αλλά και ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του, λέγοντας ότι είναι σημαντική τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

Για τον αγώνα: «Πρώτα από όλα είναι μια πολύ σημαντική νίκη για δύο λόγους. Βαθμολογικούς, γιατί πρώτα μας ενδιαφέρουν οι βαθμοί και ο δεύτερος είναι να τονώσουμε την ψυχολογία μας γιατί θα δουλέψουμε σε πιο καλό κλίμα και με καλύτερη διάθεση τις επόμενες 15 ημέρες. Ψάχνουμε να βρούμε το στιλ μας. Σε γενικές γραμμές είναι δίκαιη η νίκη, αν και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε και από το πρώτο ημίχρονο να βάλουμε γκολ.

Προηγηθήκαμε από μια άτυχη στιγμή του Απόλλωνα, ο οποίος είχε πειθαρχία στην αμυντική συμπεριφορά. Αναγκάστηκε να βγει πιο μπροστά μετά το γκολ και εμείς θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ πολύ νωρίτερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα. Να είναι μακρύς ο δρόμος στη Σούπερ Λίγκα».

Για την τακτική της ομάδας του: «Είχαμε εστιάσει στο παιχνίδι, ξέραμε τον σχηματισμό που θα έχει ο αντίπαλος. Κοιτάξαμε να εστιάσουμε στα άκρα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο κινητικοί οι Ναβάρο και Ντε Μπλάσις. Θα πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια περισσότερο να εστιάσεις στα πλάγια. Εξάλλου και το πρώτο γκολ, δημιουργήθηκε από τα άκρα».

Για την μέχρι τώρα κριτική: «Είναι δικαιολογημένη η πίεση που υπάρχει από τον κόσμο και από τα ΜΜΕ όλης της Ελλάδας πλέον. Είμαστε ποδοσφαιρικό σωματείο που συνεχώς ανεβαίνει και βελτιώνεται. Ο Αστέρας μεγάλωσε γι' αυτό υπάρχει και η πίεση. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, που θα πρέπει να συμπληρώσουν την προετοιμασία τους, ώστε να φανούν πιο έτοιμοι. Θα έχουμε δύο φιλικά το Σάββατο και την Κυριακή. Θα κοιτάξουμε ώστε στο ματς με τον ΟΦΗ να ξεκινήσουν όλοι από την ίδια αφετηρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: