Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Οδεύει προς Κάρντιφ ο Οντεμβίνγκι!

Σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον βρίσκεται η αντίστοιχη της Κάρντιφ, προκειμένου να αποκτήσει τον Πίτερ Οντεμβίνγκι.

Οδεύει προς Κάρντιφ ο Οντεμβίνγκι
Συνήθεια τείνει να γίνει για τον Πίτερ Οντεμβίνγκι η τριετής παραμονή του σε κάποια ομάδα. Τρία χρόνια έμεινε στη Λιλ, όπου έπαιξε σε 75 αγώνες πρωταθλήματος, άλλα τόσα χρόνια αγωνίστηκε στη Μόσχα με τη φανέλα της Λοκομοτίβ (όπου, συμπτωματικά, έπαιξε ξανά σε 75 ματς πρωταθλήματος) και τώρα, μετά από τρία χρόνια στην Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον, φαίνεται πως ετοιμάζεται να αλλάξει εκ νέου ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία, η διοίκηση της Κάρντιφ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με εκείνη της Γουέστ Μπρόμγουιτς, προκειμένου να αποκτήσει τον Νιγηριανό επιθετικό.

Οι Άγγλοι θεωρούν πως οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, χωρίς, ωστόσο, να κάνουν γνωστούς τους όρους της επικείμενης μεταγραφής.

Πάντως, ότι είναι να γίνει, αναμένεται να γίνει σύντομα, καθώς τα μεσάνυχτα εκπνέει η προθεσμία των μεταγραφών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: