Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Το παλεύει για Πλασίλ η Κατάνια!

Προσπάθεια να εξασφαλίσει την υπογραφή του Γιάροσλαβ Πλασίλ κάνει η διοίκηση της Κατάνια. Ο Τσέχος ανήκει στη Μπορντό, αλλά έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Το παλεύει για Πλασίλ η Κατάνια
Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, το όνομά του ακούστηκε για κάποιους ελληνικούς συλλόγους. Ο Γιάροσλαβ Πλασίλ, όμως, παρέμεινε στη Μπορντό, στην οποία αγωνίζεται από το 2009, αν και πληροφορίες που φτάνουν από τη Γαλλία και την Ιταλία τον θέλουν να μεταγράφεται, τελικά.

Η ιστοσελίδα «calciomercato.com», η οποία εξειδικεύεται στις μεταγραφές, αναφέρει πως η διοίκηση της Κατάνια έχει αυξήσει την πίεσή της προς τη Μπορντό, προκειμένου να εξασφαλίσει τη μετακίνηση του Τσέχου. Στα διαπραγματευτικά «όπλα» των Ιταλών συμπεριλαμβάνεται η επιθυμία του παίκτη να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον, η οποία έχει γνωστοποιηθεί και στη διοίκηση της γαλλικής ομάδας.

Πρόθεση της Κατάνια είναι να αποκτήσει τον Πλασίλ με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς η οποία θα ενεργοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, πάντως, το ποσό που αξιώνει η Μπορντό δεν έχει γίνει γνωστό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: