Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Στην έξοδο ο Ράφικ, ξεκαθαρίζει «Φέτφα»-Χολέμπας!

Η επικείμενη απόκτηση του Σκέποβιτς ωθεί στην έξοδο από τον Ολυμπιακό τον Ράφικ Τζεμπούρ. Σήμερα η… επαναφορά της Τζένοα για Φετφατζίδη και Μπεσίκτας για Χολέμπας.

Στην έξοδο ο Ράφικ, ξεκαθαρίζει «Φέτφα»-Χολέμπας
Μέχρι τις… καθυστερήσεις της μεταγραφικής περιόδου θα παραμείνει αμείωτο το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό. Κι αν οι πιθανότητες πλέον να γίνει κι άλλη μεταγραφή, πέραν αυτής του Μάρκο Σκέποβιτς που θα είναι η 18η (!), είναι μάλλον μηδαμινές, το ενδεχόμενο αποχωρήσεων είναι μεγάλο.

Η επικείμενη προσθήκη του Σέρβου επιθετικού σε συνδυασμό με την παρουσία και την αποτελεσματικότητα των Σαβιόλα και Μήτρογλου ωθεί στην έξοδο τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός φορ είχε δείξει τη διάθεση να επιστρέψει στην ομάδα, από τη στιγμή που δεν βρήκε πρόταση που να καλύπτει τον ίδιο και ταυτόχρονα τον Ολυμπιακό. Πλέον όμως δεν υπάρχει «χώρος» για εκείνον στην ομάδα και δεν είναι διόλου απίθανο να αποχωρήσει στο φινάλε των μεταγραφών. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν αποκλείεται να κινηθούν και νομικές διαδικασίες από την ΠΑΕ εναντίον του, αφού απουσίαζε για μεγάλο διάστημα από τις υποχρεώσεις του χωρίς άδεια.

Φετφατζίδης και Χολέμπας

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των Γιάννη Φετφατζίδη και Χοσέ Χολέμπας. Αμφότεροι έμειναν χθες εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό, κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά.

Για τον πρώτο η Τζένοα αναμένεται σήμερα να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση. Φημολογείται πως οι Ιταλοί θα προσφέρουν 4 εκατ. ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του.

Για τον δεύτερο, η Μπεσίκτας λέγεται πως θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει δανεικό από τον Ολυμπιακό. Οι Τούρκοι ήλπιζαν να πάρουν τον Άλεξ Μπούτνερ από τη Μαν. Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού, αλλά η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει και στράφηκαν εκ νέου στον ομογενή άσο των «ερυθρόλευκων». Οι Πειραιώτες δύσκολα θα συναινέσουν σε παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού, αλλά από την άλλη η Μπεσίκτας μετά την αποβολή της από την Ευρώπη για στημένους αγώνες δεν θέλει να διαθέσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ που φέρεται να αξιώνει ο Ολυμπιακός.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: