Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

«Φαβορί του ομίλου ο ΠΑΟΚ»


napoleoniΟ επιθετικός του Ατρόμητου, Στέφανο Ναπολεόνι, μίλησε στον Arena 89,4 και προσπάθησε να σκιαγραφήσει την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Αλκμάαρ.
Αρχικά είπε για τους αγώνες με τον Ατρόμητο:
«Ήμασταν άτυχοι και έπρεπε να περάσουμε. Δεν παίξαμε καλά στο Περιστέρι όμως παρουσιαστήκαμε πολύ καλύτεροι στην Ολλανδία και από ατυχία δεν περάσαμε»
Για το δοκάρι που έφερε:
«Όντως πίστευα ότι θα το κάνω το γκολ. Σούταρα αλλά ήταν και αυτό θέμα ατυχίας»
Τι στυλ ποδοσφαίρου παίζει η Αλκμάαρ:
«Είναι ομάδα με οργάνωση από τακτική άποψη. Όμως δεν είναι μία ομάδα με ισχύ που θα δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ .Αν παρουσιαστεί σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα»
Για τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία των Ολλανδών:
«Έχουν καλό κέντρο και πολύ δυνατούς παίκτες. Τα άκρα του είναι γρήγοροι παίκτες αλλά το αδύνατο σημείο είναι η άμυνα. Με την επιθετική γραμμή που έχει ο ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα πετύχει γκολ»
Ποιος είναι ο κορυφαίος της Αλκμάαρ:
«Δεν υπάρχει παίκτης που κάνει την διαφορά. Είδαμε ότι ποντάρει στο ομαδικό παιχνίδι. Είναι ομάδα συνόλου χωρίς να έχει κάποιον που να ξεχωρίζει»
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο:
«Αν παίξει σαν ΠΑΟΚ τότε είναι δεδομένο ότι θα πάρει την πρώτη θέση . Είναι το φαβορί αλλά πρέπει να δείξει σοβαρότητα και συγκέντρωση»
Πως παίζει η Αλκμάαρ
«Εμείς κάναμε λάθος στο Περιστέρι δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Δεχθήκαμε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις. Στην Τούμπα θα παίξει πίσω και θα προσπαθήσει να κάνει την ζημιά. Αν ο ΠΑΟΚ προσέξει τις αντεπιθέσεις τότε θα νικήσει. Στην Ολλανδία τους σπρώχνει το κοινό να βγαίνουν στην επίθεση αλλά αν ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός έχει πολλές πιθανότητες να νικήσει»
Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:
«Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έχει σπουδαίες μεταγραφές όπως του Λούκας και του Στοχ. Το μόνο που λείπει από τις ελληνικές ομάδες είναι η πλήρης αυτοσυγκέντρωση στα παιχνίδια τη Ευρώπης. Μπορεί μία ομάδα που δεν είναι καλύτερη να σε νικήσει λόγω έλλειψης συγκέντρωσης»
Για την αναμέτρηση με τον Άρη:
«Πρέπει να ξεχάσουμε σύντομα τα ματς στην Ευρώπη. Ο Άρης έρχεται με μηδέν πόντους αλλά εμείς πρέπει να νικήσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: