Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Μπέιλ: «Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου»

Όπως για πολλούς παίκτες, έτσι και για τον Γκάρεθ Μπέιλ το όνειρό του ήταν να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και πλέον θα το εκπληρώσει. «Πάντα στην καρδιά μου η Τότεναμ», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μπέιλ: «Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου»
Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Γκάρεθ Μπέιλ άνοιξε και… επίσημα με την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Ρεάλ Μαδρίτης. Και ο Ουαλός άσος τόνισε πως αυτό ήταν ένα όνειρο για τον ίδιο που επιτέλους εκπληρώνεται.

Φυσικά, στην δήλωσή του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Τότεναμ για… αυτό που είναι σήμερα και να υπογραμμίσει πως θα είναι για πάντα στην καρδιά του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα (Τότεναμ), τον πρόεδρο, την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και κυρίως τους οπαδούς που ελπίζω να καταλαβαίνουν αυτή την εξαιρετική ευκαιρία που μου δίνεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει κατάλληλο timing για να φύγω από μια ομάδα, όπου έπαιζα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολλούς παίκτες που επιθυμούν να αγωνιστούν σε μια ομάδα των ονείρων τους, αλλά μπορώ να σας πω σίγουρα, πως το δικό μου έγινε πραγματικότητα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η Τότεναμ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και είμαι σίγουρος πως η φετινή σεζόν θα είναι επιτυχημένη γι’ αυτούς. Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στην ζωή μου, να παίξω δηλαδή ποδόσφαιρο για την Ρεάλ Μαδρίτης». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: