Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

«Δεν γίναμε ομάδα με μια νίκη»

Στο γεγονός πως όλοι στον Παναιτωλικό στάθηκαν στη νίκη επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στάθηκε ο Μάκης Χάβος, μετά την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

«Δεν γίναμε ομάδα με μια νίκη»
Ο τεχνικός των Αγρινιωτών τόνισε πως υπάρχει άσχημη νοοτροπία και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας. Στάθηκε στις χαμένες μονομαχίες και στην κακή κυκλοφορία και θεωρεί πως στη διακοπή του πρωταθλήματος, θα γίνει καλύτερη δουλειά σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά: «Όλη την εβδομάδα που μας πέρασε προσπαθήσαμε να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η νίκη που πετύχαμε ανήκει στο παρελθόν. Θεωρώ ότι φταίει η νοοτροπία όλων μας. Με μια νίκη ξεκινάει το ποδόσφαιρο, αλλά κάποιοι πίστεψαν ότι με μια νίκη πέτυχαν τα πάντα.

Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη της ήττας. Ήμασταν κακοί, πηγαίναμε δεύτεροι σε όλες τις μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε κάπως, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, γιατί ο Πανθρακικός έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη. Έχουμε την ευκαιρία τώρα στη διακοπή να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: