Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

«Βαρύ σκορ για την προσπάθεια που κάναμε»

Δίκαιη, αλλά με σκορ που αδικεί την προσπάθεια του Πανιωνίου, χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ ο Νίκος Παντελής.

«Βαρύ σκορ για την προσπάθεια που κάναμε»
Στην απειρία των παικτών του Πανιωνίου στάθηκε ο Νίκος Παντελής, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Δεν γίναμε ομαδάρα επειδή κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, ούτε γίναμε μικρή ομάδα επειδή χάσαμε από τον ΠΑΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «κυανέρυθρων».

«Να δώσω συγχαρητήρια για τον ΠΑΟΚ αλλά το σκορ είναι βαρύ για την προσπάθεια που κάναμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλή τακτική και οργανωμένα ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να μας απειλήσει πέρα από ατομικές προσπάθειες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε μια φάση που μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Το κακό ήρθε από το δεύτερο γκολ. Δώσαμε χώρους και ανοιχθήκαμε για να ισοφαρίσουμε αλλά δεχθήκαμε και άλλα δυο γκολ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όπως δεν γίναμε ομαδάρα επειδή κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, δεν γίναμε μικρή ομάδα επειδή χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Είμαστε άπειρη ομάδα, θα έχουμε διακυμάνσεις, αλλά πρέπει τα παιδιά να ξέρουν ότι τα παραμικρά λάθη πληρώνονται όταν παίζεις απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα με παίκτες που μπορούν από μόνοι τους να κάνουν τη διαφορά. Εμείς μετά το 2-0 είναι σα να τα παρατήσαμε και να μην πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να επανέλθουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: