Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τελικά το’ πε και το’ κανε!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος θυμάται στο blog του στο  gazzetta το ξεκίνημα της ριζικής αναδιάρθρωσης του ρόστερ του Ολυμπιακού…
ΓΙΑ να είμαστε ειλικρινείς, υπήρχε έστω ένας άνθρωπος που πίστευε τον περασμένο Απρίλιο, ότι θα γίνονταν πράξη η περιβόητη εκείνη ατάκα του Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την μέτρια απόδοσή τους στα ντέρμπι στο Καραίσκάκη; Τότε που μέσες άκρες είχε πει, «το πολύ πολύ να σας αλλάξω όλους το καλοκαίρι».
Οι μεταγραφές τελειώνουν σήμερα κι ο Ολυμπιακός με τον Σκέποβιτς έφτασε τις 18 μεταγραφές!!! Μία ολόκληρη 18άδα-και μην πάρει και κανένα άλλο μέχρι αύριο το πρωί! Παράλληλα, έχουν αποχωρήσει από την περσινή ομάδα οι Ντιακιτέ, Μοντέστο, Λυκογιάννης, Φέϊσα, Γκρέκο, Αμπντούν, Πάντελιτς, Πίνο, Βλαχοδήμος και είναι υπό διαπραγμάτευση μεταγραφής κι οι Χολέμπας, Κοντρέρας, Μασάντο, Τζιμπούρ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.Την στιγμή που από το Γενάρη είχαν φύγει κι οι Τοροσίδης, Ντιόγο, Ζαραδούκας και Τάτος.
Αλλά πραγματικά το πλέον εντυπωσιακό είναι η απόκτηση 18 παικτών. Από ομάδα που πέρσι έκανε το νταμπλ και έπιασε 9 βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Μιλάμε για μία ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μετζανί, Μπονγκ, Τόρες-Ντινγκά, Γιαταμπαρέ, Τσόρι-Κάμπελ, Σαβιόλα, Βάϊς.
Και πάγκο Τζανακάκη, Σάμαρη, Μπουχαλάκη, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Κολοβό, Σκέποβιτς! Αναπόφευκτα τρεις πήγαν δανεικοί. Και προφανώς θα πάει κάπου κι ο Ντε Βινσέντι.
Αυτή την ώρα που γράφω το κομμάτι ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ με 31 παίκτες, χώρια τους δανεικούς! Είναι σχεδόν τρεις ενδεκάδες!
Με το στοίχημα να είναι τώρα μεγάλο, όσο και δύσκολο-να δέσει ο προπονητής σιγά σιγά με την ομάδα όλα αυτά τα παιδιά. Τι τον βοηθάει; Ότι όλοι είναι παίκτες με ποιότητα.
Πάντα η ποιότητα, «το κάνει πιο εύκολο».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: