Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ξέρω τον πιο ευτυχισμένο το βράδυ της Κυριακής!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για την πιο ικανοποιημένη φιγούρα μετά τα κυριακάτικα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας.

Ξέρω τον πιο ευτυχισμένο το βράδυ της Κυριακής
Ξέρω τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο την Κυριακή το βράδυ. Ισπανός είναι και τον λένε Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Εκεί που οι σφαίρες της απόλυσης σφύριζαν γύρω του και παντού μύριζε απόρριψη και χλευασμός, αυτός ως σύγχρονος Λάζαρος αναστήθηκε και τώρα είναι καβάλα στ’ άλογο.

Ο Μίτσελ δεν αμφισβητήθηκε μόνο από τα ερυθρόλευκα ενδότερα. Τύπος και εξέδρα τον αμφισβήτησαν το ίδιο, ίσως και περισσότερο. Έτσι βρέθηκε στη δίνη της αμφισβήτησης που έφτασε μέχρι και μέσα στα αποδυτήρια.

Εκεί ο Ισπανός κόουτς φάνηκε ότι μπορεί να κρατηθεί όρθιος. Έστειλε αδιάβαστο τον Τζεμπούρ που θεωρείτο ο αγαπημένος παίκτης του Μαρινάκη. Άφησε διαδοχικά στον πάγκο όλα τα μεγάλα ονόματα της ομάδας χωρίς να ακούσει «κιχ». Ρίσκαρε στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο και ανακουφίστηκε από το τελικό αποτέλεσμα και την ανατροπή. Οι αλλαγές τον δικαίωσαν.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και στη Λιβαδειά. Μπήκαν οι αλλαγές (Βάις, Μήτρογλου, Ιμπαγάσα) και το 0-1 έγινε 0-5. Ο Ολυμπιακός σάρωσε, ο κόσμος χόρτασε και ο Μίτσελ λυτρώθηκε. Τώρα έχει το χρόνο μπροστά του να ετοιμάσει την ομάδα για το Champions League.

Ο Μίτσελ που κερδίζει τα ματς με τους παίκτες που φέρνει από τον πάγκο θα έχει από ‘δω και πέρα τους Εντινγκά, Γιαταμπαρέ και Σκέποβιτς. Κατά συνέπεια, μπορεί να το κάνει και μόδα. Να ξεκινάει με κάποιους έντεκα και να κάνει τη διαφορά με τους επόμενους τρεις…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: