Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Λατρεία για Μπέιλ!!

Περισσότεροι από 20.000 φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης συνέρρευσαν στο «Μπερναμπέου» για να αποθεώσουν τον Γκάρεθ Μπέιλ κατά την παρουσίασή του. Τι δήλωσε ο Ουαλός και ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Λατρεία για Μπέιλ
Παρουσιάσεις ανάλογου βεληνεκούς και λάμψης με εκείνες που είχαν γίνει κατά το παρελθόν για παίκτες όπως οι Ζιντάν, Ρονάλντο, Μπέκαμ, Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο θύμισε αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, που ανήκει πλέον και τυπικά στη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (100 εκατ. ευρώ θα δοθούν στην Τότεναμ) υπέγραψε το συμβόλαιό του, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο «11» και πάτησε το χορτάρι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» γνωρίζοντας την αποθέωση από περισσότερους από 20.000 φίλους της νέας του ομάδας.

«Είναι όνειρο, που γίνεται πραγματικότητα, για μένα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη υποδοχή. Ζήτω η Ρεάλ (‘Hala Madrid’)», δήλωσε ο Μπέιλ, που υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανέφερε με τη σειρά του «αποκαλύπτοντας» τον Μπέιλ: «Ο Μπέιλ είναι νέος, έχει μεγάλες δυνατότητες και ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι διαπραγματεύσεις για να έρθει ήταν πολύπλοκες, αλλά θέλω να ευχαριστήσω την Τότεναμ που έδωσε την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή. Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η επιθυμία και η αποφασιστικότητα του ίδιου να έρθει στη Ρεάλ».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: