Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτη «μπάζα»


Πρώτη «μπάζα»

«Σεφτέ» στις νίκες για τον Πανθρακικό στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Κομοτηνής με σκόρερ τους Τζάνη και Ιγκόρ «καθάρισε» τον Παναιτωλικό με σκορ 2-1 και πανηγύρισε το πρώτο της «τρίποντο».

Την 3η αγωνιστική ήρθε η παρθενική νίκη του Πανθρακικού στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Κομοτηνής με «μπροστάρηδες» τους Χρήστο Τζάνη (13’) και Ιγκόρ (45+3’) νίκησε σχετικά εύκολα εντός έδρας τον Παναιτωλικό, που μείωσε προσωρινά με τον Γιώργο Θεοδωρίδη στο 32’. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Άκη Μάντζιου, έπειτα από τις ήττες απέναντι σε Παναθηναϊκό (2-0) και Ξάνθη (2-0).

Η... μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με την εμφάνισή τους απέναντι στον ΠΑΟΚ οι Αγρινιώτες, που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν εστίες κινδύνου μπροστά στην αντίπαλη εστία και ειδικά με τη συμπεριφορά τους τα τελευταία λεπτά έδειξαν συμβιβασμένοι με την ήττα.

Το ματς:


Με… όπλο την ουσία

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Όμως η ουσία των επιθετικών «μίλησε». Ο Πανθρακικός έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στις αντεπιθέσεις, μέσα από τις οποίες ήρθαν τα γκολ του στο πρώτο 45λεπτο. Πρώτα η πανέμορφη ομαδική προσπάθεια με τελικό αποδέκτη της μπάλας και σκόρερ τον Χρήστο Τζάνη στο 13’ και εν συνεχεία η γρήγορη αντεπίθεση με τη σέντρα του παίκτη που πέτυχε το πρώτο γκολ και κεφαλιά του Ιγκόρ στην τελευταία φάση του πριν το ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός έδειξε μπλοκαρισμένος στο χώρο του κέντρο ενώ ούτε η μεσοεπιθετική του γραμμή ήταν σε καλή μέρα, ωστόσο, μια ατομική ενέργεια του Μπακάκη σε συνδυασμό με την εμπειρία του Γιώργο Θεοδωρίδη, έβγαλαν το γκολ του δεύτερου στο 32’.

Όπως τον… βόλευε

Με το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο και το πρώτο «τρίποντο» στην τσέπη της, η ομάδα του Πανθρακικού ήθελε να δώσει χαμηλό ρυθμό στο δεύτερο 45λεπτο. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου χάρη στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία τους κατάφεραν να κρατήσουν στα… ρηχά τους μεσοεπιθετικούς του Παναιτωλικού, που δεν βρήκαν χώρους για να φτιάξουν παιχνίδι και να απειλήσουν. Με το πέρασμα των λεπτών οι γηπεδούχοι κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο περιορίζοντας ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, που συν τοις άλλοις έμειναν και από δυνάμεις στα τελευταία λεπτά.

Οι συνθέσεις:


Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος (44’ Σέρεμετ), Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ρομέου, Ζος, Κάσες (84’ Ζεκίνια), Τζάνης (65’ Χρήστου), Ιγκόρ

Στον πάγκο: Πόποβιτς, Καθάριος, Κατσικοκέρης, Τριανταφύλλου

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπακάκης, Μπελόν (77’ Μύγας), Ζούνιορ (65’ Καλογέρης), Ιωάννου (55’ Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς

Στον πάγκο: Πασάς, Γοδόι, Τακίδης, Δάρλας

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομμοτηνής Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: