Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Γκόγκιτς: «Θέλουμε έναν αριστεροπόδαρο»


gkogits Tην δική του εξήγηση για την νίκη του Ηρακλή στην φιλική αναμέτρηση με τα Γιαννιτσά (1-2) έδωσε ο Σίνιτσα Γκόγκιτς:
Στην αρχή είπε:
«Καταφέραμε να νικήσουμε σε ακόμη ένα φιλικό. Ήθελα να δώσω την ευκαιρία στον Ονουάτσι και τον Μπάμπα να παίξουν από την αρχή για να δω κάποια πράγματα. Ενσωματώθηκαν στην ομάδα πρόσφατα και δεν έχουν την κατάλληλη χημεία. Ήθελα να τους δώσω μερικά τρεξίματα ιδιαίτερα τον Ονουάτσι»
Για το πρώτο ημίχρονο:
«Δεν είχαμε ρυθμό, δεν πιέζαμε ψηλά και ήμασταν πολύ αργοί. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Θέλω η ομάδα μου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να μπορεί να ελέγχει τον αγώνα. Οι παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν όπως θέλω εγώ»
Για τις μεταγραφές:
«Βρήκαμε έναν παίκτη που δυστυχώς δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Προσπαθούμε. Υπάρχουν και οι ελεύθεροι. Όπως και να έχει θέλω ο παίκτης που θα έρθει να κάνει την διαφορά. Ψάχνουμε έναν αριστεροπόδαρο που να έχει την πάσα την ντρίπλα και να είναι γρήγορος, όσο δύσκολο και αν είναι να τον βρούμε. Θέλω η ομάδα να έχει ποιότητα»
Στην συνέχεια είπε:
«Σημασία για μένα έχει αυτοί που πρέπει να σκοράρουν να σκοράρουν. Αν οι μέσοι και οι ακραίοι μπορούν επίσης να βάζουν γκολ τότε ακόμη καλύτερα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν δεν μπορώ να νικήσω τουλάχιστον να μην χάσω. Δεχθήκαμε ένα γκολ σήμερα από το πουθενά. Θέλω οι παίκτες να μάθουν να παίζουν σωστά»
Από την πλευρά του ο Ονουάτσι σημείωσε:
“Ήταν η πρώτη μου παρουσία με την ομάδα.  Θέλω να δέσω με τους συμπαίκτες μου και γι’ αυτό προσπαθώ εδώ και αρκετές μέρες. Στόχος μας είναι πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο”
Ενώ ο Ματσούκας είπε:
“Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει αρκεί η ομάδα να νικάει. Θέλουμε ακόμη δουλειά . Δεν είμασταν τόσο καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε. Δείξαμε κάποια πράγματα μερικά μας βγήκαν μερικά δεν μας βγήκαν. Συνεχίζουμε την δουλειά”
Τέλος ο Πορτουλίδης εξήγησε:
“Θέλουμε να έχουμε σταθερότητα και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος δεν είμασταν καλοί. Το σημερινό αποτέλεσμα μετράει μόνο για την ψυχολογία. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε την δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα”

Δεν υπάρχουν σχόλια: