Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Αγγέλου στον Arena FM!!

aggelou01
O προπονητής του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την κλήρωση που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Πανιώνιο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Αναλυτικά για την κλήρωση και το παιχνίδι κυπέλλου:
«Είναι πολύ σημαντικό για μας να συμμετέχουμε σε αυτό το θεσμό καθώς εκτός από την εμπειρία δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς μας παίκτες να έχουνε μια γνωριμία με δυνατά παιχνίδια. Η κλήρωση από τους τρεις αντιπάλους ήταν πραγματικά η καλύτερη για μας και γιατί είναι μέσα στο Αλεξάνδρειο αλλά πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι μέχρι τότε έχουμε να δώσουμε εφτά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κοιτάξουμε ένα-ένα τα παιχνίδια μέχρι να φτάσουμε σε αυτό. Όσο για την κλήρωση πάντα ο αθλητής ψάχνει το κίνητρο και μπορώ να πω ότι τα παιδιά αντέδρασαν θετικά».
Για τον κόσμο και πόσο θα βοηθήσει: «Για να μας βοηθάει ο κόσμος  όπως θέλουμε πρέπει να τον κρατάμε «ζεστό» και για να γίνει αυτό πρέπει τα εφτά παιχνίδια αυτά η ομάδα να δείξει μια μαχητικότητα και αν είναι δυνατόν να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι».
Για την πορεία μέχρι τώρα: «Μακάρι να πηγαίνουν τα πράγματα όπως τα σχεδιάζουμε, μέχρι στιγμής από πλευράς υγείας είμαστε καλά, το οποίο θεωρώ ότι είναι και το βασικότερο, από εκεί και πέρα από μπασκετική ωριμότητα θέλουμε ακόμα πολύ δρόμο και μετά έχουμε το θέμα της διαχείρισης που σε αυτό είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένη
Η ομάδα ζει, η ομάδα λειτουργεί και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».
Για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη: «Εγώ με τον Λάζαρορο μιλάμε, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Η συγκέντρωση του παίκτη αυτή την στιγμή είναι στο τραυματισμένο του πόδι, στην ακαδημία που έχει αλλά και στο βιβλίο που γράφει. Δεν έχει γίνει καμία κρούση, έχουμε μπει την μάχη του πρωταθλήματος και δεν έχουμε χρόνο να εντάξουμε τον Λάζαρο στην ομάδα, είναι έξω από τα σχέδια μας αυτήν την στιγμή».
Για Σαρικόπουλο και Χάντ: «Ο Χαντ επέστρεψε μπήκε στην προπόνηση και ελπίζουμε το επόμενο 10ημερο να μπει σε καλύτερους ρυθμούς, ο Σαρικόπουλος έχει μπει πιο δυνατά και θα τον χρειαστούμε πιο γρήγορα. Δύσκολα θα προλάβει πάντως κάποιος από τους δυο το παιχνίδι με το Ρέθυμνο την Κυριακή αλλά πάντα η ανάγκη καθορίζει τις κινήσεις μιας ομάδας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: