Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Ίκερ, έλα στην Μπαρτσελόνα»!!

Ο παραγκωνισμός του Κασίγιας συνεχίζεται. Η Μπαρτσελόνα (παρά τη συμφωνία με τον Τερ Στέγκεν) ψάχνει τερματοφύλακα. Κι οι παίκτες της δεν δίστασαν να προτείνουν στον αρχηγό της Ρεάλ το… απαγορευμένο!

«Ίκερ, έλα στην Μπαρτσελόνα»!
Υπάρχουν κάποια πράγματα που μοιάζουν αδιανόητα. Και ξέρεις ότι πολύ δύσκολα θα συμβούν. Παρόλα αυτά -αν σου δοθεί η ευκαιρία- ρίχνεις ένα «τυράκι». Κι αν σου κάτσει, κάνεις… μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας.

Ε, κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονταν κάποιοι παίκτες της Μπαρτσελόνα λίγο πριν το «clasico». Και παρόλο που ξέρουν ότι πρόκειται για κάτι που αγγίζει τα όρια της ιεροσυλίας, δεν έχασαν την ευκαιρία να βάλουν «μπλαουγκράνα»… ψύλλους στ’ αυτιά του Ίκερ Κασίγιας.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «El Mundo Deportivo», το κλίμα μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων είναι πολύ καλύτερο μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο. Τόσο καλό, ώστε να τα λένε σε εξαιρετικό κλίμα στη φυσούνα πριν το παιχνίδι.

Και σε μια απ’ τις απόπειρες των Καταλανών να «παρηγορήσουν» τον τερματοφύλακα τη εθνικής Ισπανίας για το ότι θα ‘μενε ξανά στον πάγκο, να του προτείνουν -σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται η εφημερίδα: «Ίκερ, έλα στην Μπαρτσελόνα»! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: