Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μπάμπης Αποστολίδης στο Metropolis: «Κάποιοι θα κηρυχθούν ένοχοι αλλά όχι στο βαθμό που περιμέναμε»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νομικός Μπάμπης Αποστολίδης σχολιάζοντας τη δίκη για τους στημένους αγώνας από τη θέση του συνηγόρου του Κώστα Ριαβόγλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πάντα σε μια δίκη υπάχρουν δύο αλήθειες, η αλήθεια της δικογραφίας και η πραγματική αλήθεια. Τα δικαστήρια δικάζουν με την αλήθεια τη δικογραφίας άσχετα αν αυτή συμφωνεί με την πραγματική αλήθεια. Με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας δεν υπάρχουν καταφανώς ένοχοι, καθώς από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες δεν προκύπτει συζήτηση μεταξύ παραγόντων με παίκτες γιατί μόνο έτσι μπορεί μπορεί να στηθεί ένα ματς. Δεν γίνεται να στηθεί ματς χωρίς να ν είναι εις γνώσιν των πρωταγωνιστών».

Για το αν θεωρεί πως θα υπάρξουν καταδίκες: «Κάποιοι θα κηρυχθούν ένοχοι αλλά όχι στο βαθμό που περιμέναμε ή που νομίζαμε. Η πραγματική υπόθεση ξεκινά με τη δική των Τσακογιάννη, Μπέου εκεί που όντως υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία».

Για την απαγόρευση κρίσεων που θέσπισε η Σούπερ Λίγκα: «Πιο στημένο από τα στημένα είναι αυτό που προσπάθησε να κάνει η Σούπερ Λίγκα στους δημοσιογράφους. Αυτό δεν αφορά μόνο τον Αλαφούζο και τον Σκάι, αλλά όλα τα ΜΜΕ. Είναι μια διάταξη φασιστικής νοοτροπίας και αντισυνταγματική, καθώς δεν αφήνει τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους»
 Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: