Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ποιο ντέρμπι; Ο Εργοτέλης!!

Μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδας θα σκεφτούν στον Παναθηναϊκό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακού, αφού πρώτα από όλα προέχει η πρόκριση.

Ποιο ντέρμπι; Ο Εργοτέλης!
Μεγάλη έμφαση στο σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδας, στη ρεβάνς του 2-1 της Λεωφόρου, δίνει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος καλεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού να ξεχάσουν το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκείνο που προέχει για τον Έλληνα τεχνικό είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο το παιχνίδι κόντρα στους Ηρακλειώτες στο Παγκρήτιο Στάδιο (18:00, OTEsport 2).

Οι «πράσινοι» έχουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, όμως πρόκειται για ένα περίεργο σκορ, και για αυτό τον λόγο ο 40χρονος προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην επαναπαυτούν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής και Χουχδούμης. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Αμπεΐντ και Ατζαγκούν να είναι εσωτερικοί μέσοι.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ζέκα, Κλωναρίδης και Φιγκερόα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκη, Ρισβάνης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Λαγός, Πράνιτς, Καρέλης και Μπεργκ. Εκτός έμειναν ο Ντίνας και ο Σίλντενφελντ.

Η αποστολή θα επιστρέψει αύριο το πρωί και αμέσως θα πάει για προπόνηση στο «Απήλιον», όπου ουσιαστικά θα αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι του Σαββάτου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: