Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

“Οι παίκτες να δίνουν περισσότερα”

25936_main
Ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Κυριάκος Μπιμπισίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα θέματα του ποδοσφαιρικού Άρη.
Αναλυτικά είπε:
Για τις εντός έδρας ήττες:
“Μετά από τις εκτός έδρας νίκες περιμέναμε παρά τις απώλειες ο Άρης να κερδίσει τον Πλατανιά. Φέτος όπως και τα τελευταία χρόνια η ομάδα θα έπρεπε να φοβίζει και να κερδίζει όλους τους αντιπάλους κάτι που δεν το καταφέρνει. Πρέπει αυτό να αλλάξει καθώς είναι δύσκολο να πάρουμε πολλά ακόμα εκτός έδρας παιχνίδια”.
Για το τι λείπει από τον Άρη:
“Δε βλέπω να υπάρχει η “παλικαριά” και ο τσαμπουκάς που πρέπει να υπάρχει στο Χαριλάου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως ο Άρης είχε μονάχα μια κίτρινη κάρτα. Πρέπει να παίζουμε δυνατά και να δείχνουμε στον αντίπαλο πως δεν έχει περιθώρια να πετύχει κάτι. Επιπλέον, τακτικά η ομάδα είναι πολύ εύκολα να διαβαστεί. Άμα ο αντίπαλος κλείνει τους Τάτο και Ουντόντζι δε βοηθάει κάποιος άλλος. Πρέπει να βρεθούν λύσεις και από τα χαφ και από τις υπόλοιπες θέσεις”.
Για τις απώλειες των παικτών από διαιτητικές αποφάσεις:
“Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε παίκτες. Σίγουρα η διαιτησία του Βοσκάκη στο παιχνίδι με την Βέροια δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα”.
Για το πως πρέπει να διαχειρίζεται ο Άρης τα παιχνίδια:
“Η ομάδα κάνει πισωγυρίσματα. Ξεκινήσαμε άσχημα, κάναμε τα δύο καλά αποτελέσματα εκτός έδρας και τώρα ξανά ήττα. Τα παιδία πρέπει να αντέξουν σε αυτή την πίεση. Είναι νόμος, όταν δε μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι να προσπαθείς να μη το χάσεις. Μπορείς να ρισκάρεις αλλά παράλληλα να κρατήσεις δυνατή την άμυνα. Δε ξέρω γιατί ο προπονητής άλλαξε την τακτική που είχε στα τελευταία παιχνίδια. Όποιος μπαίνει στην ομάδα αξίζει να φοράει αυτή τη φανέλα. Δεν υπάρχει η λέξη απειρία. Πρέπει όλοι να μπαίνουν σαν να παίζουν 30 χρόνια στην ομάδα και να δίνουν περισσότερα από όσα μπορούν”.
Για το παιχνίδι του κυπέλλου:
“Το παιχνίδι πρέπει να το χτυπήσει ο Άρης. Μια νίκη μπορεί να λειτουργήσει ως φάρμακο για την ψυχολογία των παικτών. Πρέπει η ομάδα να πατήσει γερά στα πόδια της και να κάνει ένα σερί που θα της φέρει ασφάλεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: