Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

“Ηρωική προσπάθεια η διοίκηση Ηλιάδη”

tsaroyxas
Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και τοποθετήθηκε για τα θέματα που απασχολούν  στο στρατόπεδο των «κίτρινων».
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την εικόνα της ομάδας:
“Υπάρχει ανεξήγητο πρόβλημα στην ομάδα. Το γεγονός πως έλειπαν τρεις παίκτες δε δικαιολογεί την ήττα. Η ομάδα έχει τόσους παίκτες. Όλοι πρέπει να αγωνίζονται. Η ομάδα δε δέχτηκε πολύ πίεση. Δε μπορεί να μπαίνει τόσο αμυντικά ο Άρης στο Χαριλάου”.
Για τις ευθύνες της ήττας:
“Πιστεύω πως δε βγήκε στον προπονητή το σύστημα. Πίστεψε και ο ίδιος πως του λείπουν παίκτες ενώ δεν έπρεπε”.
Για το πως έπρεπε  να διαχειριστεί το παιχνίδι η ομάδα:
“Ακόμα και η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα άμα καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια θα είχε η ομάδα επτά βαθμούς. Με νίκη θα ανέβαινε πολύ η ψυχολογία”.
Για τον Δασιγένη που βρέθηκε στην εξέδρα:
“Είδαμε στις εξέδρες παράγοντες που είχαμε πολύ καιρό να δούμε. Είπα στον Δασιγένη πως πήγε στη Βέροια και κερδίσαμε για αυτό να πάει και στη Κρήτη. Άμα συζητάνε για κάτι ο Άρης με τον Δασιγένη είναι κάποιο θέμα δικό τους. Δε μπορώ να μιλήσω για αυτό”.
Για την επαγωγή στο άρθρο 99:
“Ο Άρης δε θα έπρεπε να βασίζεται σε κάτι τέτοιο αλλά στα δικά του πόδια. Όμως έτσι όπως τον καταντήσανε τον Άρη όσο τον διοικούσαν και το καταχρέωσαν  ανάγκασαν την ομάδα να κοιτάει  τώρα τέτοιες λύσεις. Δε θα έπρεπε ο Άρης να βασίζεται σε άρθρα. Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα η οποία έφτασε να είναι δεύτερη στην πόλη. Παρόλα αυτά στέκεται στα πόδια του”.
Για την συμπεριφορά του κόσμου:
“Είναι αδιανόητο να θέλει να έρθει ένας επενδυτής όταν ενώ η ομάδα πιέζει να πέφτει μια πιστολιά στο γήπεδο και να τα χαλάει όλα. Γύρισα στον κύριο Ηλιάδη και του είπα φεύγω και πως δε πρέπει να βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι στην ομάδα. Στην Βέροια ήμασταν κύριοι και ενώ στο Χαριλάου ήμασταν άψογοι για 90′ λεπτά τα χαλάσανε όλα. Δεν υπήρχαν δίπλα άλλοι οπαδοί να απομονώσουν αυτόν  τον άνθρωπο;”
Για τον αγώνα κυπέλλου του Άρη:
“Ο Άρης θα κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου και θα προκριθεί. Πιστεύω πως είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να το ελέγξει η ομάδα”.
Για την διοίκηση Ηλιάδη:
“Η Διοίκηση Ηλιάδη είναι ήρωες για εμένα. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες και καταστάσεις κάνουν ηρωικές προσπάθειες”.
Για την στήριξη που χρειάζεται η ομάδα:
“Πρέπει όλοι να είναι δίπλα στην ομάδα με όποιον τρόπο μπορούνε και να βοηθάνε. Την Κυριακή ήταν λιγότεροι οπαδοί από το αναμενόμενο αλλά σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και η ώρα που έγινε το παιχνίδι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: