Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Το «τσέκαρε» μόνος του!!

Το εισιτήριο τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας «σφράγισε» ο Απόλλων στη Ριζούπολη, επικρατώντας 2-1 του Πλατανιά, με τον Χρήστο Μίγνκα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ και να δίνει την ασίστ για το δεύτερο.

Το «τσέκαρε» μόνος του
Στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Απόλλων. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με σκορ 2-1 του Πλατανιά στη Ριζούπολη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ήταν ο Χρήστος Μίγνκας. Ο μεσοεπιθετικός του Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 69’ έβγαλε την ασίστ στον Τσιλιγγίρη για το 2-0. Αδικήθηκαν από τον εαυτό τους στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί, που είχαν δοκάρι (11’) και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. To τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με τέρμα του Στόλερ στο 85’.

Οι συνθέσεις:


Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Γκόμες, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Διαμάντης, Καμαρά, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης, Τσιλιγκίρης, Μίνγκας, Μπάρκογλου

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Περιστερίδης, Ντεντάκης, Ράφαελ, Καστέλς, Ιντζίδης, Σιώπης, Στόλερ, Γουνδουλάκης, Μπεριάν, Κάταϊ, Πόποβιτς Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: