Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Βλέπουν... Βελιγράδι στον Παναθηναϊκό!!

Το μυαλό του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για την Ευρωλίγκα. Πολύ... βιντεοθεραπεία, μέρος της προπόνησης ο Ούκιτς.

Βλέπουν... Βελιγράδι στον Παναθηναϊκό
Από την Ευρωλίγκα στην Α1 και... τούμπαλιν. Έτσι, μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, σειρά παίρνει αυτό της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα ματς... ειδικών συνθηκών, λόγω και της καυτής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι Σέρβοι.

Χρόνος δεν υπάρχει, αφού τα συνεχή ταξίδια έχουν δημιουργήσει κούραση, όμως δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς οι «πράσινοι». Το σημερινό μενού της προπόνησης περιελάμβανε... μπόλικο DVD. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δίνει πολύ βάση στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού θέλει οι παίκτες του να μαθαίνουν συνεχώς από τα λάθη τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα στο παρκέ, εκεί δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς που δεν αγωνίστηκε απέναντι στα Τρίκαλα για να ξεκουραστεί, δεν πιέστηκε ούτε σήμερα, γι’ αυτό κι έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης. Φυσικά, όσο θα πλησιάζει το ματς με τους Σέρβους, όλο και θα ανεβάζει... στροφές, καθώς η παρουσία του θα είναι καθοριστική σε παιχνίδι επίπεδου Ευρωλίγκας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: