Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

“Λάθη στο σχεδιασμό”

kompolias
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην βοηθός προπονητή στον Ηρακλή, Απόστολος Κομπόλιας, και σχολίασε τη λάθη που έχουν γίνει την φετινή χρονιά στον Ηρακλή.
Αναλυτικά είπε:
Για την αρνητική εικόνα της ομάδας:
“Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά σημαίνει ότι έχουν γίνει κάποια λάθη. Τα λάθη έχουνε γίνει από ανθρώπους δεν είναι εν ζωή. Τα λάθη έχουν συλλογική ευθύνη και όχι ατομική. Δεν υπάρχει η δύναμη του ενός στον Ηρακλή”.
Για τα λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας:
“Ο σχεδιασμός της ομάδας ήταν λάθος. Μαζευτήκαν πολλά αμυντικά χαφ και αγνοήθηκαν άλλες θέσεις. Ο Ηρακλής πρέπει να βγει πρώτος. Οποιαδήποτε άλλη θέση είναι παταγώδη αποτυχία. Όσα λάθη έγιναν είναι ανθρώπινα.  Δεν είναι η ώρα να αποδίδουμε ευθύνες. Ακόμα και η δεύτερη θέση δε θα είναι ικανοποιητική”.
Για τους παίκτες που πήρε φέτος ο Ηρακλής:
“Οι παίκτες που ήρθαν είναι καταπληκτικά παιδιά και ποδοσφαιριστές. Ο Ηρακλής πέρσι έκανε καταπληκτική πορεία για την κατάσταση που βρισκόταν. Έπρεπε να αλλάξει το 20% όμως άλλαξε το 80% κάτι που είναι πολύ λάθος. Δε φταίνε οι παίκτες. Επιπλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα φυσική κατάστασης”.
Για την προετοιμασία του Ηρακλή:
“Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι την σοβαρότητα της κατάστασης. Η προετοιμασία ήταν καλή. Υπήρχε διάθεση και όλα πήγαν καλά”.
Για το πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση:
“Πρέπει να δοθούν σωστά οι ρόλοι σε ποδοσφαιριστές μέσα στην ομάδα. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα”.
Για το πόσο μπορεί να βοηθήσει ο Τάι:
“Θεωρώ πως φέτος πιο πολύ μπορεί να βοηθήσει ο Ηρακλής τον Τάι από ότι ο Τάι τον Ηρακλή”.
Για την αποχώρηση του από τον Ηρακλή:
“Αποχώρησα από την ομάδα γιατί δεν κάνω για βοηθός. Έχω πολύ μεγάλη εμπειρία και δεν μπορώ να δουλεύω ως βοηθός. Ήθελα η ομάδα να πάρει πρωτάθλημα με τον Γκόγκιτς”.
Για την δυναμικότητα του Ηρακλή φέτος:
“Ο Ηρακλής είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας αυτή τη στιγμή. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τις άλλες ομάδες, οι άλλες ομάδες πρέπει να φοβηθούν. Δε πρέπει να απογοητευτούν στη διοίκηση στον Ηρακλή. Ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: