Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η βραδιά των φαβορί…!

Εύκολη βραδιά είχαν τα φαβορί στις αναμετρήσεις του Eurocup που διεξήχθησαν την Τρίτη.

Η βραδιά των φαβορί…
Χωρίς να δυσκολευτούν επικράτησαν τα φαβορί στα παιχνίδια του Eurocup που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη. Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ (6ος), η Χίμικ επικράτησε της Φέχερβαρ στην Ουγγαρία με 88-75 και έκανε το τρία στα τρία, ενώ για αυτόν του Πανιωνίου (8ο) η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης γνώρισε και νέα ήττα αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Ραντνίτσκι (97-80).

Στα άλλα ματς η Μπιλμπάο είχε εύκολο έργο κόντρα στην Σαρλερουά για τον δεύτερο όμιλο (97-80), παραμένοντας αήττητη στη διοργάνωση ενώ για το ίδιο γκρουπ η Σάσαρι νίκησε εξίσου εύκολα την Σαλόν με 102-87.

Στον τρίτο όμιλο η Ουλμ πήρε το θετικό αποτέλεσμα (68-78) στην έδρα της Παρί Λεβαλουά αναγκάζοντας την στην τρίτη της ήττα σε ισάριθμα ματς.

Για τον τέταρτο όμιλο το 3/3 έκανε η Γκραβελίν στην έδρα της κόντρα στη Μονς (75-52), ενώ την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση γνώρισε η Άλμπα Βερολίνου (85-71), από την Βίρτους Ρόμα.

Νωρίτερα η Ούνιξ Καζάν των Ζήση, Καϊμακόγλου και Βουγιούκα είχε πάρει το διπλό στο Ταλίν κόντρα στην Κάλεβ (81-72). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: