Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Κόμπι: «Ακόμη προσπαθούν να με θάψουν…»

Σίγουρος πως όσοι αμφιβάλλουν για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψει στη δράση θα… καταπιούν τη γλώσσα τους δήλωσε ο Κόμπι Μπράιαντ.

Κόμπι: «Ακόμη προσπαθούν να με θάψουν…»
Έτοιμος να αποστομώσει και πάλι όσους έχουν βιαστεί να τον βγάλουν… ξοφλημένο μετά τη ρήξη αχιλλείου που υπέστη στα 35 του δήλωσε ο Κόμπι Μπράιαντ.

«Θα επιστρέψω όπως ήμουν, ίσως και λίγο καλύτερος. Μου δίνει κίνητρο να με αμφισβητούν. Οι ίδιοι άνθρωποι πριν από έξι χρόνια βιάστηκαν να με θάψουν. Ακόμη προσπαθούν», τόνισε.

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στη δράση, ο ηγέτης των Λέικερς είπε: «Ακόμη δεν ξέρω πότε θα προπονηθώ κανονικά και θα ξαναπαίξω. Καθημερινά αυξάνω την ένταση της προπόνησής μου και δεν έχω ενοχλήσεις, κάτι που είναι θετικό. Όταν προπονηθώ κανονικά, θα χρειαστώ 2-3 εβδομάδες για να παίξω σε αγώνα».

Τέλος, για τη δήλωση του αντιπροέδρου, Τζιμ Μπας, πως πρόθεση των Λέικερς είναι να ανανεώσουν το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι, είπε: «Ήταν καλό που βγήκε ο Τζιμ και είπε αυτό για να κοπάσει λίγο η συζήτηση. Θα γίνουν επαφές. Ο μάνατζέρ μου θα χειριστεί την υπόθεση, καθώς εγώ έχω άλλα στο μυαλό μου τώρα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: