Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Γιορτή για την Καρδίτσα ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ!

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει το παιχνίδι μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και του «Δικέφαλου» με την... δική της οπτική γωνία.


Δείτε το αφιέρωμα:

''Αρκετά καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League έχει κάνει η Αναγέννηση Καρδίτσας. Επειτα από πέντε αγώνες η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται στην τέταρτη θέση του Βόρειου Ομίλου με εννιά βαθμούς.

Το δυνατό σημείο της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη είναι η έδρα της. Το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας όπου μέχρι στιγμής η Αναγέννησης διατηρεί το απόλυτο με τρεις νίκες στους αγώνες με Ζάκυνθο, Καβάλα, Εθνικό Γαζώρου.

Στην Αναγέννηση γνωρίζουν πως η υπόθεση πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο ματς των δύο ομάδων, ωστόσο, αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση της Τετάρτης (30/10) ως ποδοσφαιρική γιορτή και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

Η ομάδα της Καρδίτσας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο ο Θεοδοσιάδης σκέφτεται να πραγματοποιήσει αλλαγές στο φασικό σχήμα σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής με τον Εθνικό Γαζώρου, αφού την επόμενη αγωνιστική της Football League η Καρδίτσα παίζει εκτός έδρας με αντίπαλο την πρωτοπόρο Κέρκυρα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: