Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Διέφυγε τον κίνδυνο»

paoklaos
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο υπέυθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, και ανέφερε τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον άτυχο 35χρονο οπαδό του “Δικεφάλου”.
Παράλληλα τόνισε πως υπάρχει απαγορευτικό για οργανωμένη μεταφορά οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα και πως δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις με την Μακάμπι για να ζητηθούν εισιτήρια.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ:
“Έπεσε από το προστατευτικό σύρμα, που είναι γύρω στο ύψος των πέντε μέτρων. Από ότι μας είπαν διέφυγε τον κίνδυνο και βρίσκεται σε καταστολή. Έχει μια κάκωση στο κεφάλι και ακόμα βρίσκεται στην εντατική διασωληνομένος. Αυτή τη στιγμή είναι αυτά όλα όσα γνωρίζουμε”.
Για τη μεταφορά οργανωμένων οπαδών στη Καρδίτσα:
“Υπάρχει απαγορευτικό για την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ προς την Καρδίτσα μετά από αίτημα της τοπικής ομάδας που έγινε δεκτό. Για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι τελεσίδικο. Φυσικά μπορούν να έρθουν μεμονωμένοι φίλαθλοι και από την Θεσσαλονίκη και από τις γύρω περιοχές”.
Για τα εισιτήρια με την Μακάμπι Χάιφα:
“Από την Μακάμπι Χάιφα δεν έχουμε ζητήσει εισιτήρια ακόμα. Δεν έχει γίνει κάποια επαφή αλλά θα ζητήσουμε εισιτήρια κανονικά τα οποία είναι γύρω στα 1500″.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: