Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Γενικό... κουμάντο η Τσέλσι! (video)

Νέα μεγάλη νίκη για την Τσέλσι, που επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ και πέρασε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Τεσσάρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άκαρπη η γκολάρα του Καραγκούνη για Φούλαμ!

Γενικό... κουμάντο η Τσέλσι! (video)
Έχει πάρει φόρα η Τσέλσι και άντε να σταματήσει. Στην μεγάλη «μάχη» του Λονδίνου και με αρκετές «ρεζέρβες» στις συνθέσεις και των δύο, οι «μπλε» επικράτησαν 2-0 της Άρσεναλ και πέρασαν στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Οι «κανονιέρηδες» φαίνεται πως δεν πήραν το... μάθημα πως οι παίκτες του Μουρίνιο δεν συγχωρούν τα λάθη (όπως κόντρα στη Σίτι) και στο 25’... χάρισαν το γκολ στον Αθπιλικουέτα που δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 66’ ο... παραγκωνισμένος Μάτα έστειλε μήνυμα στον «special one» και με υπέροχο τέρμα έγραψε το τελικό σκορ που «σφράγισε» την πρόκριση, αφού η Άρσεναλ δεν φαινόταν πως μπορούσε να αντιδράσει.



Arsenal 0-2 Chelsea All Goals από all-goals

«Ξέσπασε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που διέλυσε την Νόριτς με σκορ 4-0. Ο Τσιτσαρίτο... άρπαξε την ευκαιρία από τον Μόγιες και σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα των «κόκκινων διαβόλων» στο 20’ και στο 54’. Τα άλλα δύο ήρθαν προς το φινάλε της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα με τον Τζόουνς στο 88’ και τον Φάμπιο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.



Manchester United 4-0 Norwich City All Goals από all-goals

Με τον Γιώργο Καραγκούνη βασικό, η Φούλαμ δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε μετά την ήττα με 4-3 στην έδρα της Λέστερ. Ο διεθνής μέσος μοίρασε στον Ρανταγιέγκα και η ομάδα του προηγήθηκε, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω-κάτω και με τρία γκολ από τους Μόργκαν, Γουντ και Μίκελ πήραν προβάδισμα (3-1). Ο Ρονταγιέγκα χτύπησε ξανά, με νέα ασίστ του «Κάρα», ενώ στο 87’ ήταν η σειρά του «τυπάρα» να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δυστυχώς, δεν ήταν αρκετή να οδηγήσει το ματς στην παράταση, αφού στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντάιερ σημείωσε το νικητήριο τέρμα για την Λέστερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 4ου γύρου του Λιγκ Καπ:

Άρσεναλ-Τσέλσι 0-2
(25’ Αθπιλικουέτα, 66’ Μάτα)

Λέστερ-Φούλαμ 4-3
(41’ Μόργκαν, 45’ Γουντ, 53’ Μίκελ, 89’ Ντάιερ – 18’, 54’ Ρονταγιέγκα, 87’ Καραγκούνης)

Μπέρμινχαμ-Στόουκ 2-4 πέναλτι (3-3 κ.α, 4-4 παράταση)
(28’ Αντεγέμι, 85’, 90+3’ Λόβενκρατς – 10’ Ασαϊντί, 55’ Κράουτς, 70’ Αρναούτοβιτς)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νόριτς 4-0
(20’πεν., 54’ Τσιτσαρίτο, 88’ Τζόουνς, 90+5’ Φάμπιο)

Μπάρνλεϊ-Γουέστ Χαμ 0-2
(76’ πεν. Τέιλορ, 90+3' Κόλισον) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: