Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Μόνο μεμονωμένοι στην Καρδίτσα»

606c5081f58c624a5df9065182541bf5_XL
Ο πρόεδρος της Αναγέννηση Καρδίτσας Βασίλης Μπούργος φιλοξενήθηκε στον Arena Fm 89,4 και μίλησε για την αυριανή(30/10) αναμέτρηση για το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στα εισιτήρια αλλά και την μη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ.
Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Η πορεία μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι θετική, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Πιστεύω ξεκινήσαμε πάρα πολύ θετικά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».
Για τον κόσμο στο αυριανό παιχνίδι: «Από ότι φαίνεται θα γεμίσει το στάδιο, έχει μεγάλη ζήτηση ο αγώνας παρόλο το σκορ του πρώτο αγώνα(3-0), αλλά ο κόσμος θέλει να έρθει να δει τόσο την δικιά μας την ομάδα όσο και τον ΠΑΟΚ».
Για την μη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Εμείς από την δικιά μας πλευρά θέλαμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αυτήν την εισήγηση κάναμε στην αστυνομία, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και η αστυνομία αποφάσισε να μην επιτρέψει την μετακίνηση. Πάντως για μεμονωμένους φίλους του ΠΑΟΚ , θα υπάρχει εκδοτήριο και θα τους βάλουμε στο πέταλο. Το εισιτήριο θα είναι στα 10 ευρώ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: