Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

“Δεν ήμουνα αρνητικός για Ηρακλή”

anastopoulos
O Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον Arena Fm 89,4 για την φημολογία που τον έφερνε κοντά στον Ηρακλή αλλά και για τους λόγους που τελικά δεν τα βρήκανε οι δυο πλευρές.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Δεν ήμουνα αρνητικός να έρθω στον Ηρακλή, είναι ένας μεγάλο σύλλογος με ιστορία αλλά από διάφορα προβλήματα που προέκυψαν βρίσκεται σε αυτήν την θέση. Μπήκαμε στις λεπτομέρειες αλλά όταν φτάσαμε στο θέμα των συνεργατών είχαμε κάποιες διαφωνίες. Μου είπε ο κ. Παπαδόπουλος ότι ο γυμναστής είναι οικογενειάρχης άνθρωπος και δεν μπορεί να χάσει την δουλεία του και του είπα ότι δεν μπορώ να έρθω υπό τέτοιες συνθήκες.
Δεν το κρύβω ότι με πήραν τηλέφωνο πολλοί φίλοι του Ηρακλή, και το καλοκαίρι με είχαν ξαναπάρει όταν η ομάδα ήταν στα μπαράζ. Είναι πολύ δύσκολο πλέον το θέμα, αλλά είναι μια ιστορική ομάδα η οποία θεωρώ ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα βρει τον δρόμο του και θα επανέλθει».
Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ : «Οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές, δεν θεωρώ ότι έχει χάσει πολύ έδαφος έτσι πως είναι το πρωτάθλημα. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και υπάρχει πολύς δρόμος. Ο Ηρακλής θα ανέβει όμως!»
Για την Σούπερ Λιγκ: «Είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει, είναι ένα επίπεδο πιο πάνω, μια ταχύτητα πιο πάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες και από εκεί και πέρα ακολουθεί ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Ατρόμητος. Δεν βλέπω άλλη ομάδα να μπορεί να χωθεί σφήνα στην τριάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, πολύ μεγάλο σωματείο αλλά έχει πέσει επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Δεν γίνεται να είναι στόχος του να μπει στην πεντάδα. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι υπολογίσιμη ομάδα, έχει μια σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια που γίνεται καλή δουλεία τα τελευταία χρόνια αλλά μέχρι εκεί».
Για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός : «Σαν ομάδες έχουν τεράστια διαφορά. Καμία όμως ομάδα δεν έχει κερδίσει παιχνίδι μόνο με την φανέλα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητα του μέσα στο γήπεδο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: