Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Θωρακίζουν την υπαγωγή!

aris99
Είναι κοινό μυστικό ότι η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου, την περασμένη Παρασκευή, κύλησε ιδανικά για το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Άρης, που χειρίζεται την υπόθεση του άρθρου 99. Ωστόσο, θέλοντας να θωρακίσουν τις θέσεις που εξέθεσαν στο δικαστήριο, οι νομικοί δεν εφησυχάζουν και ετοιμάζονται να καταθέσουν αύριο συμπληρωματικά έγγραφα, μέσα από τα οποία θα επιχειρήσουν να «κλειδώσουν» όλα τα επιχειρήματα που έθεσαν για να αποδείξουν ότι η ΠΑΕ Άρης, μπορεί να είναι βιώσιμη. 
Η προθεσμία του δικαστηρίου λήγει αύριο και η νομική υπηρεσία ετοιμάζει τις συμπληρωματικές καταθέσεις της, ώστε να ενισχύσει τις θέσεις των μαρτύρων της για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Τα σοβαρά επιχειρήματα των νομικών εντοπίζονται στην ομαλή και πολύ προσεκτική οικονομική πολιτική που ακολουθείται σήμερα, στην συνέπεια που δείχνει η ΠΑΕ ως προς τις υποχρεώσεις της στο Δημόσιο, αλλά και την προοπτική που δημιουργείται στο αγωνιστικό κομμάτι με μια άκρως νεανική και ελληνική ομάδα.
Διοίκηση και νομικοί συνεργάζονται τις τελευταίες μέρες για να μπορέσουν να συμπληρώσουν τον φάκελό τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσδοκώντας στην υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 μέσα από την δικαστική απόφαση που θα παρθεί προς το τέλος του χρόνου. Άλλωστε, στο θέμα της προσπάθειας υπαγωγής της ΠΑΕ στις διατάξεις του ευεργετικού άρθρου, υπήρξε πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: