Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Ποιος δεν θέλει Ηρακλή»

vazakas
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο  τεχνικός Γιώργος Βαζάκας και ανέλυσε μεταξύ άλλων τον φετινό Ηρακλή, την Φούτμπολ Λιγκ και το παιχνίδι του κυπέλλου μεταξύ του Άρη και Ολυμπιακό Βόλου.
Αναλυτικά είπε:
Για τις προτάσεις που του γίνονται κατά καιρούς:
“Το όπλο του προπονητή είναι η δουλεία του. Πιστεύω πως ο κόσμος αναγνωρίζει την δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια”.
Για την εικόνα της φετινής Φούτμπολ Λιγκ:
“Φέτος υπάρχουν θετικές και αρνητικές εκπλήξεις. Στο Βορρά περιμέναμε έναν πολύ δυνατό Ηρακλή αλλά δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του. Αντίθετα η Κέρκυρα είναι εντυπωσιακή. Από τον Αιγινιακό περίμενα κάτι καλύτερο με βάση τις προσθήκες που έκανε. Στο νότο το επίπεδο είναι διαφορετικό και πιστεύω πιο χαμηλό. Παρόλα αυτά είναι πιο υψηλό από όσο περίμενα”.
Για τον φετινό Ηρακλή:
“Ο Ηρακλής πρέπει να σταθεροποιηθεί και να αποδώσει όπως  πραγματικά μπορεί. Πρέπει να καταφέρει να μπει στα πλει οφ όπου θα κριθεί και η άνοδος. Σημαντικό είναι να μη του ξεφύγει σημαντικά κάποια ομάδα. Έχουν αλλάξει πολλά σχετικά με το περσινό ρόστερ. Η εμπειρία που έχει η ομάδα είναι σημαντική αλλά δε φτάνει μόνο αυτή. Το πρόβλημα δεν είναι πως δεν ήρθαν τα αποτελέσματα αλλά πως δεν αποδίδει η ομάδα τα αναμενόμενα. Το πρόβλημα του Ηρακλή είναι μπροστά. Έχει τη βάση να κάνει το άλμα. Είδα μια κορεσμένη ομάδα χωρίς φλόγα και χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να αλλάξει την εικόνα του”.
Για τις διαφορές που έχει η Φούτμπολ Λιγκ από την Σούπερ Λιγκ:
“Η Φούτμπολ Λιγκ δεν έχει σχέση με την Σόυπερ Λιγκ. Είναι άλλο το ποδόσφαιρο που παίζεται στις δύο κατηγορίες. Για αυτό και στο κύπελλο γίνονται εκπλήξεις. Οι ομάδες την δεύτερης κατηγορίας θεωρώ πως προσαρμόζονται πιο εύκολα”.
Για το παιχνίδι του κυπέλλου μεταξύ του Άρη και τουΟλυμπιακό Βόλου:
“Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να προκριθεί. Ο Άρης έχει σημαντική φανέλα και έχει την φινέτσα της μεγάλης ομάδας αλλά δεν είναι η ομάδα των παλιών καιρών. Το παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο και αμφίρροπο”.
Για τον ρόλο του Αχιλλέα Μπέου στον Ολυμπιακό Βόλου:
“Πρόεδρος είναι ο Καραγιάννης όχι ο Μπέος. Δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Μπέος. Είναι απλά ένας φίλαθλος. Δεν υπάρχει διοικητικά στην ομάδα”.
Για τις επαφές που είχε με τον Ηρακλή:
“Είχα μια συνάντηση με τον πρόεδρο του Ηρακλή αλλά μέχρι εκεί. Στο παιχνίδι Αιγινιακός – Νίκη Βόλου είχαμε μια επαφή. Δε προχωρήσαμε περεταίρω”.
 Για τον προπονητή που θα αναλάβει στον Ηρακλή:
“Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα, ιστορική αλλά και δύσκολη. Πρέπει να έχεις θάρρος για να την αναλάβεις καθώς πρέπει οπωσδήποτε να ανέβεις κατηγορία. Όποιος πάει στον Ηρακλή και δε καταφέρει να τον φέρει στην Σούπερ Λιγκ θα φύγει ως αποτυχημένος”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: