Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Με τις φανέλες δεν σώζεται κανένας!!

«Ντου από Παντού» για τη νέα ήττα του Άρη που τον κρατάει αλυσοδεμένο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με το φινάλε του A’ γύρου. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο Άρης δεν πάλεψε. Και την τελευταία σταγόνα ιδρώτα δώσανε οι παίκτες του για να πάρουν αποτέλεσμα από τον ΠΑΣ. Δεν τα κατάφεραν, όμως.
Πολεμιστής
Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης, που διαμαρτύρεται για την διαιτησία, παρουσιάστηκε πιο πολεμιστής στα Ιωάννινα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του. Η ήττα, όμως, δεν αποφεύχθηκε.
Στο τέλος…
Κι εδώ πρέπει να πούμε κάτι άλλο. Πολλοί ισχυρίζονται ότι «έλα μωρέ που θα πέσει ο Άρης, στο τέλος θα γλιτώσει όπως πέρυσι».
Το σλόγκαν για ΑΕΚ
Θυμίζω, όμως, ότι ίδιο ήταν το σλόγκαν και για την ΑΕΚ την περασμένη σεζόν. «Δεν πέφτει, δεν πέφτει» και τελικά υποβιβάστηκε, αφού δεν κατάφερε να μαζέψει τους απαιτούμενους βαθμούς. Δεν την έσωσε η φανέλα της, όπως ίσως περίμεναν κάποιοι αφελώς.
Να κερδίζει!
Ο Άρης πέρυσι σώθηκε. Φέτος το έργο του είναι δυσκολότερο. Όπως και να έχει, όμως, δεν θα γλιτώσει τον υποβιβασμό μόνο και μόνο επειδή έχει βαριά φανέλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να αρχίζει και να κερδίζει κιόλας. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει πάνω από τρείς – τέσσερις ευκαιρίες ανά παιχνίδι.

Χαμηλότερα
Και να πω και κάτι τελευταίο; Με το ρόστερ που έχει ο Άρης και με το ποδόσφαιρο που (δεν) παίζει, αν δεν είχε και την φανέλα που έχει, θα ήταν ακόμα χαμηλότερα σε βαθμολογική συγκομιδή. Θα την είχε αποχαιρετήσει ήδη την κατηγορία. Αν τον κρατάει κάτι, δηλαδή, αυτό είναι ο κόσμος του, η δυναμική του και η ιστορία του.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: