Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κατσαβάκης: «Παραμένει στόχος μας η γρήγορη παραμονή»

Περιχαρής, και πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σερραίος προπονητής που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην εξαιρετική πορεία της ομάδας δεν παρέλειψε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, κάνοντας εκ νέου αναφορά για γρήγορη παραμονή και επουδενί για συμμετοχή στα πλέι οφ. Αν και τα αποτελέσματα και η βαθμολογία δείχνουν ξεκάθαρα άλλα…

«Θέλω αρχικά να ευχηθώ σε όλους σας καλά Χριστούγεννα, με υγεία και κάθε ευτυχία. Οσον αφορά τον αγώνα ο Απόλλων μπήκε δυνατά, με πρέσινγκ, συνέπεια του οποίου ήταν να ανοίξει το παιχνίδι. Εμείς αξιοποιήσαμε τις κάθετες πάσες, είχαμε ηρεμία, και πραγματοποιήσαμε μία από τις καλές μας φετινές εμφανίσεις. Πετύχαμε γρήγορα το γκολ, αν έμπαινε και το γκολ στη φάση με το δοκάρι θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο προβάδισμα.

Από μία εξαιρετική ενέργεια του Σωτήρη πήραμε τη νίκη, αλλά θα πρέπει να βελτιώσουμε τη συνεργασία μας και να είμαστε πιο αισιόδοξοι.
Συγχαρητήρια σε όλους, ειδικά στο Σωτήρη ο οποίος έδωσε ηρεμία και ποιότητα και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Απόλλωνα στο δεύτερο γύρο και να υλοποιήσει τους στόχους του.

Ο Απόλλων ήταν αρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο, ήταν από τις καλές ομάδες που πέρασαν από εδώ και δικαιούται και αγωνιστικά και ιστορικά να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα. Για εμάς ο στόχος δεν αλλάζει, παραμένει η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και πιστεύω ότι πάμε πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: