Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κάρι: «Ευτυχώς πήραμε μια μεγάλη νίκη»

Στη σπουδαιότητα της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ραμέλ Κάρι, τονίζοντας ότι εξίσου σημαντικό είναι ότι κανείς δεν… τραυματίστηκε.

Κάρι: «Ευτυχώς πήραμε μια μεγάλη νίκη»
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Κυπέλλου και ο Ραμέλ Κάρι στάθηκε στη σπουδαιότητα αυτής της νίκης. Παράλληλα όμως αναφέρθηκε και στο… ευχάριστο γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε...

«Ευτυχώς πήραμε μια μεγάλη νίκη και δεν τραυματίστηκε κανένας. Είναι ένα ματς με τρελή αντιπαλότητα. Ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε καλά και το κάναμε σε αρκετά καλό βαθμό», ήταν τα λόγια του Αμερικανού γκαρντ.


«Ανταγωνισμός και στα… φιλικά με Ολυμπιακό»
 
Μια νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, όπου κι αν σημειωθεί, έχει πάντα μεγάλη αξία. Κι αυτό υπογράμμισε μετά τη μεγάλη νίκη των «πράσινων», ο Νίκος Παππάς.

Στη σημασία που έχει μια νίκη επί του «αιωνίου» αντίπαλου -σε οποιεσδήποτε συνθήκες και για οποιονδήποτε θεσμό- στάθηκε ο Νίκος Παππάς.

«Ακόμα και σε φιλικό να παίζουμε με τον Ολυμπιακό, πάντα είναι τεράστιος ανταγωνισμός. Πόσω μάλλον όταν τον αντιμετωπίζουμε σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γκαρντ του Παναθηναϊκού λίγο μετά το ντέρμπι.

Τόνισε λοιπόν ότι «ήμασταν πολύ σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα» και ότι αυτό ήταν ο κυριότερος λόγος που «καταφέραμε τελικά να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: