Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια Πολλά στην κουμπαριά!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τον κουμπάρο του Βοσκάκη, Σιδηρόπουλο, σε μία από τις μεγαλύτερες σφαγές όλων των εποχών.
Ο πρώτος γύρος τελείωσε, ο ΑΡΗΣ είναι τελευταίος και φυσικά πληρώνει πρώτιστα τα δικά του λάθη. Σήμερα στα Γιάννενα, όμως γιόρταζαν οι… κουμπάροι. Ο κουμπάρος του Βοσκάκη, ο Σιδηρόπουλος που βάφτισε το γιο Βοσκάκη στο ξενοδοχείο του αντιπροέδρου του Πλατανιά στην κυριολεξία «εκτέλεσε» τον ΑΡΗ.
Πέναλτι στο 9 που δεν το βλέπει σε χέρι του Κοροβέση, κόκκινη στον Βίλα που χτυπάει τον Παπαδόπουλο και ξεκινάει η σύρραξη και δεν βγάζει καν κίτρινη, ενώ αποβάλει εκτός από τον Ντάσιο που ρίχνει σφαλιάρα στον Τάτο και τον παίκτη του ΑΡΗ που δεν κάνει τίποτα.
Ο καλύτερος ΑΡΗΣ με 6 τελικές έναντι 2 του ΠΑΣ χάνει τον καλύτερό του παίκτη (και από το ματς με τον Απόλλωνα). Στο δεύτερο ημίχρονο δίνει ανύπαρκτο πέναλτι για το 1-0, δεν αποβάλει το Ντε Βινσέντι σε φάση για απευθείας κόκκινη και ενώ έχει ήδη κίτρινη για χτύπημα στον Οικονομόπουλο, δίνει ανύπαρκτο φάουλ για το 2-1. Τι άλλο αλήθεια πρέπει να κάνει ο… κουμπάρος για να του πάρουν την σφυρίχτρα;
Ή μήπως επειδή ακριβώς τα βλέπει… σωστά έγινε διεθνής και σφυρίζει με την ανοχή των Καραμελίδηδων;
Η εικόνα του ΑΡΗ στο ντεμπούτο του Σούλη άφησε ελπίδες, αλλά ο ΑΡΗΣ χρειάζεται επειγόντως βαθμούς και ενίσχυση. Εκτός από Βλαχοδήμο και Παπαστεριανό, χωρίς τους… κουμπάρους ή μάλλον με τους κουμπάρους απέναντι, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
ΥΓ1 Μανιάς, Παπαδόπουλος με τέτοιες εμφανίσεις μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ στον δεύτερο γύρο για την ολική ανατροπή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει όσο και αν ορισμένοι το έχουν βάλει σκοπό να αποτελειώσουν τον ΑΡΗ.
ΥΓ2 Πολλά μπράβο στην ομάδα μπάσκετ που σε ένα καυτό Αλεξάνδρειο υπέταξε τον Πανιώνιο που έχει 5πλάσιο μπάτζετ. Δεν ξέρω ποια θα είναι η επιλογή της διοίκησης, εγώ για πολλούς και διάφορους λόγους θα έφερνα (αν είναι εφικτό οικονομικά) τον Δράκο!
ΥΓ3 Εύχομαι στο 2014 ο ΑΡΗΣ να πάρει όσα του έκλεψαν στο 2013 και αντίστοιχα να λειτουργήσει το θέμα και στις υπόλοιπες ομάδες. Τότε θα δούμε και την αληθινή βαθμολογία, αλλά μάλλον αυτή η ευχή στην Ελλάδα των,,, Δωδεκανήσιων Σιδηρόπουλων που ζουν στο Ωραιόκαστρο, είναι όσο υπαρκτός είναι ο Άγιος Βασίλης.
ΥΓ4 Ελπίζω να κατάλαβε σήμερα και ο τελευταίος υποστηρικτής… προσώπων στον ΑΡΗ ότι το θέμα της διαιτησίας δεν μπορεί να το λύσει κανένας Σκόρδας και κανένας Ηλιάδης. Όποιος και αν βρίσκεται στην θέση του Προέδρου του ΑΡΗ αν δεν γίνει κομμάτι του συστήματος, θα έχει σφαγές σαν την σημερινή…
ΥΓ5 Σε γενικές γραμμές ο ΑΡΗΣ ήταν καλός μεσοαμυντικά. Δυστυχώς ο ΠΑΣ με μία ευκαιρία έκανε δυο γκολ και στο δεύτερο παρά το ανύπαρκτο φάουλ είναι ευθύνη του ΑΡΗ το γκολ που πετυχαίνει ο Λίλα. Ο Διούδης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας με αντανακλαστικά και πιάνει τα άπιαστα, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά στις εξόδους. Ο Σούλης πρέπει να κάνει προσεκτική επιλογή για τον προπονητή τερματοφυλάκων. Για την δουλειά στην άμυνα δεν τον φοβάμαι, είναι το δυνατό του σημείο. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα συγκρατείται με τους…κουμπάρους!
YΓ6 "Μούγκα" ο Καραγεωργίου για το κανονικό γκολ που του ακυρώθηκε στο 79 με το σκορ στο 1-0 κόντρα στην ομάδα της καρδιάς του. Αν γινόταν με τον ΑΡΗ (λέμε τώρα) θα είχε φυσικά αποβληθεί για 27η φορά σε 26 ματς (δεν είναι λάθος δίκην υπερβολής το σημειώνω).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: