Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΚ οικογένεια!!

Όπως θέλει να τη νιώθει ο κόσμος της -σαν αγαπημένη και δεμένη πια οικογένεια- λειτουργεί η ΑΕΚ. Παρόντος και του ευδιάθετου Δημήτρη Μελισσανίδη, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γιόρτασε στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ οικογένεια! (pics)
Πέρασε πολλά η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Κι ανάμεσα στα άλλα (και σημαντικότερα) άσχημα είχε ξεχάσει και τα… απαραίτητα. Το να γιορτάζει με το οικογενειακό κλίμα που πάντα τη χαρακτήριζε σαν ομάδα τα Χριστούγεννα.

Μετά από τρία χρόνια λοιπόν, δεν επέστρεψε απλά η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επέστρεψαν και τα χαμόγελα. Αυτά που ήταν εμφανή σε κάθε γωνιά της αίθουσας του ΟΑΚΑ, όπου συγκεντρώθηκαν παίκτες, τεχνικό επιτελείο και υπάλληλοι με τις οικογένειές τους, αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μια γιορτή που ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ήταν φανερό ότι απόλαυσε με την ψυχή του, κάτι που φάνηκε απ’ το ότι μοίρασε ευχές και τσούγκρισε με όλα τα τραπέζια, ενώ χόρεψε και ποντιακά τραγούδια μαζί με τα μέλη της «Ευξείνου Λέσχης Νάουσας», που επίσης βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την ίδια ώρα, ο Τραϊανός Δέλλας έστελνε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για το παρόν -αλλά κυρίως για το μέλλον- της ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φεύγει μια μαύρη χρονιά για την ομάδα, αλλά μέσα στη μαυρίλα αυτή υπάρχει μια αχτίδα φωτός. Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι, Κυριακή με Κυριακή να φαίνεται όλο και περισσότερο φως. Σας έχω πει ότι μόνο καλύτερα μπορούν να πηγαίνουν τα πράγματα για την ΑΕΚ».

Κι αφού ευχήθηκε «να μας βρει όλους η νέα χρονιά με υγεία και με πολλή δουλειά να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει», κατέληξε: «Η ομάδα μας είναι καινούρια και δεν εννοώ μόνο τους ποδοσφαιριστές. Όταν χτίζεται κάτι από το μηδέν χρειάζεται υπομονή. Μια λέξη που ο κόσμος της ΑΕΚ ακούει για πολλά χρόνια. Ευελπιστούμε όλη αυτή η δουλειά που γίνεται να έχει αποτέλεσμα όχι μεσοπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: