Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εδώ...»

«Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εδώ», τόνισε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. «Άσχημη ήττα γιατί κρινόταν τίτλος», είπε.

Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εδώ...»
Απογοήτευση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Σλούκας, αναφέρθηκε σε ακριβώς αυτό, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς.

Ο γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης, έδωσε, παράλληλα στο σύνθημα για την επόμενη μέρα, καθώς όπως τόνισε, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κοιτάει μπροστά και να μην μείνει σε ένα παιχνίδι.

«Περιμέναμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε τη χειρότερη ήττα σήμερα, επειδή κρινόταν ένας τίτλος. Ο Ολυμπιακός δεν σταματά εδώ, έχουμε δύο βασικούς στόχους και κοιτάμε την επόμενη μέρα», ήταν τα λόγια του νεαρού άσου.


Πρίντεζης: «Δεν χρειάζεται καταστροφολογία»

Η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο και ο Ολυμπιακός ακόμα δύο στόχους, για αυτό και ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟ, τόνισε ότι δεν χρειάζεται καταστροφολογία.

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο δεν θα πρέπει να αναιρέσει την μέχρι τώρα φετινή πορεία των «ερυθρολεύκων», αλλά ούτε και να φέρει την… καταστροφολογία υποστήριξε ο Γιώργος Πρίντεζης, εξηγώντας ότι η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα.

«Δεν μπορώ να πω ότι μπήκαμε χαλαροί στο παιχνίδι όμως εμείς δεν βγάλαμε την ενέργεια που συνήθως βγάζουμε ως ομάδα. Κι αν τα ριμπάουντ αποτελούν το κριτήριο για τη διάθεση μιας ομάδας σε αυτό φαίνεται πως υστερήσαμε», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και απάντησε για το αν ο Ολυμπιακός έχει… πρόβλημα στο ΟΑΚΑ:

«Εγώ προσωπικά το συγκεκριμένο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το αντιμετωπίζω σαν ένα οποιοδήποτε εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι της Euroleague όπως με την Mπαρτσελόνα και τη Φενέρ. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο εδώ (στο ΟΑΚΑ) γιατί πιθανώς να χρειαστεί να κερδίσουμε εδώ τουλάχιστον μια φορά για να πάρουμε το πρωτάθλημα, ίσως και στην Euroleague».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τον αποκλεισμό; «Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του στην ομάδα όλοι ξέρουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Η ήττα αυτή δεν αναιρεί την πορεία που κάναμε μέχρι τώρα και ξέρουμε ότι η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα παίξουμε πολλές φορές ακόμα με τον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται καταστροφολογία. Μένουμε ενωμένοι και συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: