Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«Ο Άρης δεν στηρίζεται σε πρόσωπα»

10316_main
Στο Αλεξάνδρειο πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το “αντίο” του Βαγγέλη Αγγέλου, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, να τονίζει πως οι αλλαγές στα πρόσωπα δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στην πορεία που έχουν χαράξει στην ομάδα.
Παράλληλα υπογράμμισε πως οι πόρτες στον Άρη θα είναι πάντα ανοιχτές για τον Έλληνα τεχνικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
“Αυτή η συνέντευξη γίνεται για να ανακοινώσουμε τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου με τον οποίο είχαμε ένα όραμα πριν από ενάμιση χρόνο και αυτός ο άνθρωπος υλοποίησε ότι σχεδιάζαμε. Εμείς στην ομάδα τώρα πρέπει να εστιάσουμε στη συνέχεια και στο επόμενο παιχνίδι.
Αυτή η ομάδα είναι η λύση και πιστεύουμε πως μπορεί να οδηγήσει τον Άρη εκεί που όλοι τον θέλουμε. Ο προπονητής δέχθηκε μια πρόταση από μια πλουσιότερη ομάδα το σκέφτηκε και αποφάσισε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Εμείς δε μπορούμε να του απαγορέψουμε να φύγει και ούτε το θέλουμε γιατί τον βλέπουμε σαν φίλο και όχι σαν ξένο. Έδειξε σαν άνθρωπος και σαν προπονητής τι αξίζει αλλά πήρε και πολλά από τον Άρη για να φτάσει εδώ που είναι τώρα.
Η προσπάθεια θα συνεχίσει και ο σύλλογος πρέπει να μη στηρίζεται σε πρόσωπα. Ο Άρης είναι αυτός που έχει τίτλους και ιστορία. Αυτό το πράγμα θα πρέπει να το βάλουμε στο μυαλό μας και να μη μένουμε σε κανέναν πρόσωπο. Η διοίκηση έχει την άποψη και τη φιλοσοφία της και παρουσιάζει στο γήπεδο μια ομάδα που έχει αρχές. Υπάρχει ένα πλάνο το οποίο το τηρούμε από την αρχή και το υλοποιούμε. Όποιος και να έρθει στο σύλλογο θα δουλέψει πάνω σε αυτή τη βάση. Η αλλαγή των προσώπων δε νομίζω πως θα δημιουργήσει προβλήματα στη πορεία που έχουμε χαράξει. Δεχόμαστε κριτική αρνητική και θετική αλλά συνεχίζουμε και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθούμε. Θέλω ευχαριστήσω τον Βαγγέλη να του πω καλή επιτυχία και να του τονίσω πως οι πόρτες του Άρη είναι ανοιχτές για αυτόν”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: