Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«Τελειώνουν» τον Χριστόπουλο από την Ταβρίγια!!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ταβρίγια θα αποτελέσει σύντομα, ο Γιάννης Χριστόπουλος, σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα.

«Τελειώνουν» τον Χριστόπουλο από την Ταβρίγια
Έτοιμος να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ταβρίγια, είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος, σύμφωνα ουκρανικά δημοσιεύματα. Εκεί γίνεται λόγος για ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να χωρίσει τους δρόμους της με τον Έλληνα τεχνικό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στη διαδικασία της αποζημίωσης.

Από την αρχή της συνεργασίας των δύο πλευρών, τα πράγματα δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκά για τον νεαρό τεχνικό, αφού η ομάδα του είχε τιμωρία και δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές. Έτσι δούλεψε με νεαρούς παίκτες, όπως και στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα ήθελε ο ίδιος.

Μετά από 18 αγώνες, η ομάδα του πήρε τη νίκη μόλις τρεις φορές, την ισοπαλία δύο, ενώ έκανε και 13 ήττες. Έτσι, με αφορμή την διακοπή που υπάρχει στο ουκρανικό πρωτάθλημα αυτή την στιγμή, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πάντως, από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, αλλά δεν διαψεύδεται κιόλας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: