Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Παπαδόπουλος: «Ο Άρης… αγωνιστικά δεν θα πέσει»

Σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του Άρη αλλά και απογοητευμένος από τη διαιτησία που συνάντησε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Ο Άρης… αγωνιστικά δεν θα πέσει»
Απογοητευμένος από την ήττα του Άρη στα Γιάννενα και από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο νέος τεχνικός των «κίτρινων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, στάθηκε στην αποβολή του Τάτου αλλά και στο πέναλτι που κέρδισαν οι παίκτες του ΠΑΣ για το 1-0.

Επίσης δεν θέλησε να πάρει θέση για την υπόθεση του Ουντότζι και για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Βγαίναμε πολύ καλά στις αντεπιθέσεις. Αν και είμαστε λίγες μέρες μαζί, τα παιδιά δείχνουν ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Τάτος ήταν ο συνδετικός κρίκος για εμάς. Η αποβολή του λειτούργησε αρνητικά για εμάς και θετικά για τον αντίπαλο,, ενώ δεν μας δίνει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και έδωσε αυτό που έδωσε στον ΠΑΣ. Συνεχίσαμε αν και δεν είχαμε πολλές λύσεις από τον πάγκο. Ισοφαρίσαμε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Μανιά και ο ΠΑΣ στη συνέχεια έκανε το 2-1, χωρίς ευκαιρίες.Αν θέλουμε να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

Για τις αποφάσεις του Σιδηρόπουλου: «Αν ήθελε να αποβάλει κάποιον, ας το έκανε με τον Ντε Βινσέντι. Έκανε λάθος με τον Τάτο. Με ό,τι όμως και αν δίνει ο διαιτητής, είδατε ο ΑΡΗΣ ότι αγωνιστικά δεν πρόκειται να πέσει. Τα παιδιά έχουν αδικήσει τους εαυτούς, όπως και τα έχουν αδικήσει. Η ομάδα θα μπορούσε να έχει 16 βαθμούς».

Για την εικόνα του ΑΡΗ: «Είχαμε μια καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ. Ένα πράγμα έχω μετανιώσει. Που δεν ήμουν στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Πιστεύω ότι θα το είχαμε κερδίσει. Αλλά λόγω κάποιων πραγμάτων, δεν μπορούσε να γίνει αυτό».

Για τον κόσμο: «Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος, αλλά θα βλέπει μια ομάδα μέσα στο γήπεδο, που θα τα δίνει όλα».

Για τις μεταγραφές: «Πολλοί καλοί παίκτες θέλουν να έρθουν στον ΑΡΗ, αν και είναι τελευταίος. Έχουν βγει πολλά ονόματα. Αυτοί που θα έρθουν, θα μας βοηθήσουν πραγματικά και θα κάνουν τον ΑΡΗ μια καλή ομάδα, που θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία».

Για το θέμα του Ουντότζι: «Ξέρω ότι ο πρόεδρος κάνει προσπάθειες, αλλά θέλω να επικεντρωθώ στην προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και είναι άξια συγχαρητηρίων. Θα μπορούσαμε να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή στη φάση του δεύτερου γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: