Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Και τώρα... γιορτές!!

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν τη Δευτέρα οι παίκτες του Παναιτωλικού και εν συνεχεία πήραν άδεια λόγω Χριστουγέννων μέχρι τις 28 Δεκέμβρη.

Και τώρα... γιορτές
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναιτωλικού πριν την άδεια των Χριστουγέννων.

Οι Αγρινιώτες προπονήθηκαν χωρίς απρόοπτα το πρωί της Δευτέρας και πλέον έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει τον υποχρεώσεων της ομάδας στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου θα επιστρέψουν και πάλι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς από το Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου.

Τέλος, η ΠΑΕ Παναιτωλικός κάλεσε, μέσω ανακοίνωσης της, τους φίλους της ομάδας να επισκεφτούν την μπουτίκ της ομάδας προκειμένου να προμηθευτούν δώρα ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Αναλυτικά:

«Αυτές τις γιορτές κάντε στους δικούς σας ανθρώπους δώρα που ξεχωρίζουν! Δώρα με την υπογραφή και τα χρώματα του Παναιτωλικού. Διαλέξτε τα καλύτερα προϊόντα στη μπουτίκ της ομάδας μας που θα είναι ανοικτή την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου από τις 11.00 έως τις 15.00.

Φανέλες και άλλα είδη ένδυσης της ομάδας, αξεσουάρ και αυθεντικά προϊόντα του Παναιτωλικού, είναι δώρα που θα δώσουν διπλή χαρά τούτες τις μέρες σ' εσάς και τους φίλους σας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: