Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Δεν πάει πουθενά ο Σνάιντερ!

Τον τελευταίο μήνα υπήρξε μια έντονη φημολογία πως ο Γουέσλι Σνάιντερ θα αποτελέσει παρελθόν από την Γαλατάσαραϊ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά κάτι τέτοιο το διαψεύδει ο ίδιος.

Δεν πάει πουθενά ο Σνάιντερ
Ο Γουέσλε Σνάιντερ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει και τον επόμενο χρόνο στην Γαλατάσαραϊ καθώς όπως εξηγεί και ο ίδιος δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσει από την Τουρκία.

Τον τελευταίο μήνα πολλές ομάδες είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, όπως για παράδειγμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

«Υπάρχουν φήμες για μένα που λέγονται κάθε μέρα. Κοιτάω όσα γράφονται και θέλω να δω πότε θα σταματήσουν τα μεταγραφικά σενάρια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός μέσος και προσέθεσε:

«Είμαι χαρούμενος με την ομάδα και τους φιλάθλους μας και δεν υπάρχει λόγος να φύγω. Αυτά που σας λέω ισχύουν».
Επίσης αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Τσέλσι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ: «Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Τώρα θέλουμε να προχωρήσουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε στα προημιτελικά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: