Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Γεωργαλλίδης: «Ακόμη καλύτερα»

Γεωργαλλίδης: «Ακόμη καλύτερα»Να συνεχίσει ο Πλατανιάς ακόμη καλύτερα στο ελληνικό πρωτάθλημα ευχήθηκε ο Αντώνης Γεωργαλλίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο οποίος επεσήμανε ότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο η νίκη ήταν μονόδρομος για την ομάδα του.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Αντώνη Γεωργαλλίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα:

-την γνώμη του για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Είναι πιο ανταγωνιστικό (από το Κυπριακό) και με ευχαριστεί ιδιαίτερα γιατί είναι ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου, από το οποίο κερδίζω πολλές εμπειρίες»

-για τη νίκη του Πλατανιά επί του Πανιωνίου:
«Έπρεπε να νικήσουμε το παιχνίδι αυτό. Ήταν μονόδρομος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν και νωρίς ήταν αρκετά σημαντικό και ευτυχώς με τη βοήθεια του Θεού πήραν τη νίκη. Όλα τα παιδιά και όλο το τεχνικό επιτελείο δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας Ευχαριστώ και τον προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα μου ο οποίος με βοηθά πάρα πολύ».

-για την αλλαγή προπονητή:
«Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω. Εγώ προσπαθώ να πάρω κάτι από κάθε προπονητή με τον οποίο δουλεύω και να προχωρήσω, να βελτιωθώ. Τώρα παίρνω πολλά θετικά στοιχεία και προχωράω. Είναι θετικό ότι η ομάδα παίρνει βαθμούς και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».

-για το μέλλον του:
«Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει. Απλώς θέλω να συνεχίσουμε το χόμπι μας να συνεχίσουμε να το κάνουμε επάγγελμα».

-για την Εθνική ομάδα της Κύπρου:
«Είναι μια δύσκολη φάση γιατί έχει αρχίσει μια ανανέωση. Πιστεύω με τη νέα διοργάνωση του Euro να είμαστε καλύτεροι και να μπορέσουμε πάμε καλύτερα».

-για το κυπριακό πρωτάθλημα:
«Είναι αμφίρροπο το φετινό πρωτάθλημα. Είναι και ο Ερμής μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αυτό συμβαίνει γιατί η κρίση ανάγκασε τις ομάδες να μειώσουμε το μπάτζετ και σε άλλες να οργανωθούν καλύτερα. Θα είναι τόσο δύσκολο το πρωτάθλημα και στη συνέχεια και η μάχη για τα πλέι-οφ θα είναι αμφίρροπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: