Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

«Τέλειωσε» του Ινιέστα!!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρές Ινιέστα με την Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο... ζωής μέχρι το 2018.

«Τέλειωσε» του Ινιέστα!
Η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρές Ινιέστα με την Μπαρτσελόνα ήταν γνωστή εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο σήμερα έπεσαν οι υπογραφές.

Ο Καταλανός άσος πήγε στα γραφεία των «μπλαουγκράνα», όπου παρουσία των στελεχών της ομάδας, υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2018! Πάντως, μετά το πέρας εκείνου του έτους, το συμβόλαιό του θα ανανεώνεται αυτόματα, εφόσον πιάνει τις απαραίτητες συμμετοχές μέσα στη σεζόν!

Ο Ινιέστα είναι τώρα 29. Το 2018 θα είναι 34. Βρίσκεται στις ακαδημίες της Μπάρτσα από τα 12 του (1996), κάτι που σημαίνει πως σε πέντε χρόνια θα έχει συμπληρώσει 22 χρόνια στην αγαπημένη του ομάδα. Αν δεν είναι αυτό σχέση ζωής, τότε τι είναι;

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στους Καταλανούς έχει πανηγυρίσει 6 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα, 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Λίγο μετά, ο ευτυχισμένος Ινιέστα, τόνισε μέσω twitter: «Σήμερα είναι μια μαγική μέρα για μένα. Σας ευχαριστώ για την αγαπή που μου δίνετε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Μπαρτσελόνα, στα 12 μου».
Hoy es un día mágico! Mi vida en mi club... Gracias por el cariño que me habéis dado desde que llegué con 12 años!!!


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: